2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

116 بازدید | 2 پست

دوستان لطفا تا اخر بخونید و نظر بدید

من و همسرم ۱۱سال اختلاف سنی داریم ۴ ماه پیش عقد کردیم . دقیقا دو هفته بعد از عقدمون شروع شد مادرش میومد یه هفته میموند دوباره میرفت سه روز بعدش میومد . خب منم تازه عروسم.منم دلم میخواست راحت باشم.همین باعث شد منو همسرم خیلی از هم دور بشیم .و واقعیت خودمم خسته شده بودم چون ایشون ۴ جا خونه دارن و مستاجر نیستن .من شاغلم و کارم داخل منزل هستش.روزایی ک من مشتری دارم از شب قبل ناهار میمونه میخورم ولی اونجوری نمیشد باید تازه درست میکردم 

همین باعث شد یسری کدورتا پیش بیاد بینمون و من از زندگی زده بشم چون هیچیم نمیتونستم بگم .ما تقریبا دو ماهه جابجا شدیم.من ۱۰۰ میلیون وام اردواجمو گذاشتم روی پول پیش و حتی عروسیم نگرفتیم که خرج الکی نباشه .با اینکه واممو گذاشتم و با ی مقداریش جهزیه گرفتم همسرم میگفت مامانم گفته ما رسم داریم جهاز بدیم گفتم من اون پولو در قبال جهاز دادم وگرنه میتونستم بهترین چیزارو بگیرم .پدرم یه کارگر سادس میبینمش گریم میگیره با ماهی سه تومن دارن زندگی میکنن همینجوریش یک میلیونش میره برای وام با ماهی دو تومن زندگی میکنن اونوقت انتظار جهازم داری ؟جونمو به لبم رسوند زنگ زدم ابجیش خدا خیرش بده خیلی خانومه جوو و اروم کرد و همسرم اومد ازم معذرت خواهی کرد .چند روز پیش بی خبر برادر شوهرم و مادرشون بی خبر ساعت ۱۱ نصف شب اومدن منزلمون منم خب خیلی خسته بودم تازه کارم تموم شده بود و قرار گذاشته بودم با مادرم و خواهرم که فرداش برم بیرون .و قرار بر این شد مادرشون شب بمونه و فرداش بره بازار خرید 

موند و صبح رفتن بیرون منم به مادرم گفتم بیا دنبالم بریم بیرون . من از قبل ناهارو اماده کرده بودم که همسرم گسنه نمونه تا حاضر شدم مادرشوهرم رسید .مامانمم از قبل رسیده بود .تا اومد بهم گفت یذره به خودت برس برو اصلاح (با اینکه من صورتم اصلا مو نداره )گفتم چشم .گفت برو ببین عروسا تو خونه چیا میپوشن.بعد گفت میخوام برم خونمون یچیزی جا گذاشتم بیارم  منم گفتم بیاید بریم خونه مامانم گفت نه نمیام یکم استراحت کنم میرم .گفتم ای بابا نمیشه که اینجوری .بعد رفتم حاضر شدم (واقعیت من اصلا به کیفای بزرگ و تیپای عروسکی عادت ندارم از اولش همین بودم خب!)

گفت به شوهرت میگم دیگه برات کیف نخره  و لباس مجلسی نگیره.(به حالت خنده)

حالا شوهرم کلا تا الان تنها چیزی ک برای من خریده یه پالتوعه با یدونه کیف!!!

خیلی دلم شکست و ناراحت شدم 

بعد مادرم دوتا پرده خیلی خوشگل و گرون داده بود بهمون به عنوان قرض.منم بهش گفتم منم یه پرده بهت میدم و گذاشتم تو ازین ساک دستیا ک داخلش مشخص نیست و با لباسایی ک بهم قرض داده بود .ما خدافظی کردیم و رفتیم مامانم تازه یادش اومد ساکش رو جا گذاشته .گفتم ایرادی نداره بیخیال شب میاره همسرم .

شب مادر همسرم تماس گرفتن گفتن پردهارو بیارید کرج اگر لازم ندارید گمش نکنید و فلان . من اون لحظه واقعا ناراحت شدم پیشه خودم گفتم مادر من از پرده خونه ش داده پسرت براتون سنگ تموم گذاشته حالا بخاطر یه پرده پنجاه هزار تومنی !!

یعد زنگ زدم به همسرم گفتم اونم زنگ زد با مامانش دعوا کرد و فلان بعد مامانش به من زنگ زد گفت نمیزارم هیچکس منو از پسرم جدا کنه . تو به من بی احترامی کردی وقتی من خونت بودم رفتی منم بخاطر همین رفتم !در صورتی که اصلا میخواست بره چیزی ک جا گذاشته رو بیاره منم گفتم کی میخواد جدا کنه و فلان .اروم شد تموم شد 

تا همسرم اومد دنبالم و شروع کرد غر غر زدن ک اره بخاطر تو با اون زن بیچاره و تنها بد صحبت کردم منم گفتم حرفی ک مامان زدو بهت انتقال دادم مگه چیشده و فلان،

بعد فرداش سر یچیزایی دعوامون شد منم گفتم برای چی مامانت جلوی مامانم میگه دیگه میگم شوهرت کیف نگیره لباس مجلسی نگیره مگه تو تا الان بجز یه پالتو و کیف چی گرفتی ؟؟؟؟؟!و اونم زنگ زد به مامانش مامانش جیغ زد چی میگه اون چرا اینجوری میکنه 

(ظهرش اومده بودن رفتن خونه برادر همسرم )

گفت من بخاطر اونه گشنه تشنه اومدم خونه داداشت برگشتم خونم !!بخدا انقدرررر عصابم خورد شد سرمو کوبیدم تو دیوار شناسناممو برداشتم گفتم حالا ک مامانتو میندازی تو جونه من نه من نه تو فردا میام مهریمو میبخشم اون پولیم ک دادم و تمام لوازمی ک من برای خونت خریدم برای خودت  و زنگ زدم پدرم بیاد ببرتم .و اونا اومدن واسطه شدن برای اشتی کردنمون .اشتی کردیم ولی من مثل ثابق نیستم دیگه . الانم همسرم میگه زنگ بزن از مامانم معذرت خواهی کن نزار کدورت پیش بیاد فلان اما من دلم شکسته بنظرتون چکار کنم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان