2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

224 بازدید | 17 پست

خواهر شوهرم تازه عقد کرده فوری هم داره عروسی میکنه باردار و اینا نیست  بنا ب دلایلی پدر بزرگ داماد در حال مرگ هس مریضی سخت داره میگن زود عروسی کنیم  

اینا شیراز داشتن خودشون خریدای عروسی میکردن

حالا شوهرم زنگش زده با شوهرت بیاین بندر بدونی ک با من هماهنگ کنه اونا زارت برگشتن شهرشون میدونم امروز فردان ک با ی لشکر ادم بیان تازه هم کروناشون خوب شده یعنی رعایت نمیکنن خوب  از این بگذریم من شرایط روحی جسمی  بدی دارم اخر سال فشرده کار دارم  خیلی ناراحتم واقعا بی هماهنگی من گفته بیان کاش فقط خودشون دوتا باشن 

٭٭٭٭جنبه درد دل داشت والا من مهمان نوازم و در نهایت اگه بیان بهترین پذیرایی میکنم فقط بیاین دلداریم بدین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اشکال نداره توهم بعد عروسیش زارت هوار شو خونشون 

خونه تازه عروس حال میده قشنگه و نوهه 😈

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
باید عنوان میزدی شوهر چون تقصیر شوهرته

از بس دوستش دارم نمیتونم مقصر ببینمش 😂😂😂حالا خودش هم کمکم میدهاما با بچه دوسال شیطون بلا خیلی سخته اگه خانواده هاشون ه بیارن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شوهرمن یبار بدون هماهنگی مهمون دعوت کرد چنان بلایی سرش آوردم دیگه از این هوسا نکنه دیگه همون شد والا همه کارا گردن زنه حالا بعضی مردا بدون اینکه بگن مهمون دعوت میکنن وقتیم میگی میگن مگه چیکار کردی ی شام درس کردی دیگه این خیلی زور داره من ادبش کردم 

به شوهرت بگو باید کمکم کنی خورش رو هم.بگو از بیرون بگیره تا ادب شه 

خودش کمک میده در حدسفره انداختن جمع کردن بچه گرفتن پخت و پز سخت میشه اگح خانواده هاشون بیان خوجح ما هم دو خوابه بچه ام  بد خواب میش باید اتاقش بده

اشکال نداره توهم بعد عروسیش زارت هوار شو خونشون  خونه تازه عروس حال میده قشنگه و نوهه 😈

من کلا سالی ی بار میرم شهر شوهرم سه روز میمونم خونه مادشوهر و تمام

شوهرمن یبار بدون هماهنگی مهمون دعوت کرد چنان بلایی سرش آوردم دیگه از این هوسا نکنه دیگه همون شد والا ...

کمکم میده اما  غذا نمیپزه ک  بعد خدا کنه زن و شوهری بیان لشکر نیان 

من کلا سالی ی بار میرم شهر شوهرم سه روز میمونم خونه مادشوهر و تمام

هروقت اومدن توهم زود برو

زنعموم هروقت هرکی میرفت خونشون دقیقا فرداشبش اون میرفت نمیزاشت یه شب بگذره که مبادا طرف یادش بره بدهکاره😂 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
هروقت اومدن توهم زود برو زنعموم هروقت هرکی میرفت خونشون دقیقا فرداشبش اون میرفت نمیزاشت یه شب بگذره ...

نهههه😂😂😂😂از طرفی کم سن و سال عقد کرده دلم نمیاد ناراحتش کنم وقتی اومد خوب پذیرایی نکنم ازشون ب هر حال امیدوارم دوتایی بیان  زیاد هم نمونن

کمکم میده اما  غذا نمیپزه ک  بعد خدا کنه زن و شوهری بیان لشکر نیان

شوهر منم کمک میکنه پهن و جمع کردن سفره ب عهده خودشه پاک کردن سفره جارودستی و اینا ب عهده شوهرمه ولی خب منم باید آمادگی داشته باشم خونه تمیز باشه غذای خوب بپزم خسته و خوابالو نباشم اینارم باید درنظر گرفت

شوهر منم کمک میکنه پهن و جمع کردن سفره ب عهده خودشه پاک کردن سفره جارودستی و اینا ب عهده شوهرمه ولی ...

دقیقا من چون اخر سال کار بیرون خونه ام زیاده و ی بچه یک سال نیم دارم