2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر به من اول ب ۶ داد ولی فایده نداشت حالم بدترمیشد ولی از وقتی دمیترون تجویزکرد برام بهتر شدم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
دکتر به من اول ب ۶ داد ولی فایده نداشت حالم بدترمیشد ولی از وقتی دمیترون تجویزکرد برام بهتر شدم

م برا نی نیت صلوات فرستادم اگه دوست داشتی توام برا سلامتی نی نی های من دعاکن😘

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍

ممنونم عزیزدلم چشم حتما

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

ان شاءالله که صحیح وسلامت میان تو بغلت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز