2777
2789
عنوان

گند زدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 20 پست
همه چیز اولش مهمه هاااا یه روز که بگذره میگی خب که چی باور کن با حال بد اصلا بهش زنگ نزن اول بای ...

باش مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم🌹🌹♥️

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

@bahsep  

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@دلبرمومشکی2   بیا گند زدم آجی😢🌹

فداسرت گلم

زندگی مشترک اینچیزا رو هم داره ، اما لج و لجبازی خوب نیست ... همیشه یکی باید کوتاه بیاد 

برگشت خوب باهم رفتار کنید❣️

توام این دو روز باهاش در ارتباط باش و جویای احوالش باش🌺💖

من با شوهرم به مشکل خوردم تا حدی ک خانواده ها اومدن آشتیمون دادن ، ولی زندگی مشترک همیشه یکی رو میخواد ک کوتاه بیاد ❣️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
فداسرت گلم زندگی مشترک اینچیزا رو هم داره ، اما لج و لجبازی خوب نیست ... همیشه یکی باید کوتاه بیاد& ...

آره عزیزم درست میگی ممنون از راهنمایی خوبت♥️🌹🤩😍 

پسر نازت چطوره؟ خودت بهتری؟ 

آره عزیزم درست میگی ممنون از راهنمایی خوبت♥️🌹🤩😍  پسر نازت چطوره؟ خودت بهتری؟

فداتشم ❤️

ممنونم گلم آریان هم خوبه کوچیکته خالش❤️❤️

مرسی منم خوبم تقریبا 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
فداتشم ❤️ ممنونم گلم آریان هم خوبه کوچیکته خالش❤️❤️ مرسی منم خوبم تقریبا 

خداروشکر عزیزم🌹♥️