من باشم میگم ارزوی دریا برای یه ماهی توی تنگ کوچیک ،یک رویای محاله ......من حصار و محدودیت های روانی رو در ذهنم نابود کردم و به این ادعای به ظاهر بزرگ جامه عمل پوشوندم...انشالله روزی این حس رو تجربه کنی پسر دایی جان
شخصیتای بزرگ نیازی ب ادعا ندارن شاید برداشت شما اشتباهه وگرنه منظوره من چیزه دیگه اعی بود
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
🙃👌🏿مطلق از دیده من یعنی ثبات شاید از دیده ادمای کوچیک یعنی ادعای بزرگی
فرهنگ فارسی معین
(مُ لَ) [ ع . ] (اِمف .) 1 - تمام ، همه . 2 - آزاد، رها. 3 - بی قید. مق مقید. 4 - در دستور ویژگی عنصر دستوری ای که قید و شرطی در تعریف آن نیست .
مطلق یعنی بطور کامل، تمام، همه
حتی اولیای خدا که به مراحل بالای رهایی از نفس و دنیا و متعلقاتش رسیدید ادعا نکردند بطور مطلق فارغ از کار جهان هستند. از این نظر گفتم ادعای بزگیه. اما اگه منظورتون ثبات باشه درسته، منطقیه 🤔😅😃
فرهنگ فارسی معین (مُ لَ) [ ع . ] (اِمف .) 1 - تمام ، همه . 2 - آزاد، رها. 3 - بی قید. مق مقید. 4 - ...
🤣🤣🤣وای این ک انیشتینه
بگو بله درست میگین ازین نظر اما میشع به یه دیده دیگم ب موضوع نگاه کرد ک از نظر من قبله کلمه مطلق فارغ اومده و معنی کلمه مطلقو تحت تاثیر قرار داده من یک فارغه مطلقم ن مطلق خالی
🤣😕💔دیم هرچی گفت بگو باشع
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
🙃👌🏿مطلق از دیده من یعنی ثبات شاید از دیده ادمای کوچیک یعنی ادعای بزرگی
زدی پوکوندیش ک 😂
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*