2821
2789
عنوان

امروز گند زدم 😭

218 بازدید | 22 پست

بچه ها من فروشندم ی خانمی اومد شلوار بخره قیمت 230 چن تا کارت داد بهم ک موجودی بگیرم واقعا قاطی کردم 130 کشیدم ندونستم مشتری از مغازه رفت بیرون تازه یادم افتاد 130 کشیدم تو دفتر نوشتم 230 نوشتم سه تا کارت کشید دو تا 100تومنی یه کارت دیگه 30تومن الان دارم از استرس میمیرم که صاحب مغازه بفهمه ولی سر ماه حقوق بگیرم خودم 100از جیبم می زارم روش که مدیون نشم الان دارم از استرس میمیرم😭😭😭😭😭😭

زنه چه زرنگ  بوده 😑😑😑☹☹☹❤

حالا واسه صدتومن پول با استرس خودتو خفه نکن😅❤🌺😘

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بفهمه برگرده بده خانمه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اگه خانمه حلال خور باشه پولشو میاره

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

بقیه رو خودت بده یا بگو از حقوقت کم کنه اینکه استرس ندارنه یا از مغازه بغلی قرض بگیر

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

عمرا دیگه برگرده پولو بده 

چه خوش خیالین بچها 😅😅

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

خود خانومه متوجه میشه میاره

برای منم چندوقت قبل پیش اومد بجای 520تومن 52تومن.کشید کلی راه رفتم دوباره برگشتم که خانومه کارت بکشه!مطمئن باش رسیداروببینه برمیگرده

تازه بمن 5تومنم تخفیف داد وقتی رفتم دوباره😕

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792