2789
عنوان

چی بگم

209 بازدید | 11 پست

دوستم تو مدرسه خیلی حالش گرفته بود 

همیشه خیلی شاده همه میان پیشش 

امروز هیچ کس محل بهش نداد 

ولی من رفتم پیشش گفتم ناراحت نباش 

اومدم خونه 

بهش پیام دادم که عشقم ناراحت بودی خوب شد حالت 

تو ناراحت باشی من غصه می خورم ها 

اصلا دیدم ناراحتی اعصابم خورد شد 

امروز همش تو فکر بودم چی کار کنم حالت خوب بشه ولی با توجه به خوشم هیچی به ذهنم نرسید 😂😂😂😂

ناراحت نباش هیچ چیز ارزششو نداره 

جواب داد که اره بابا خوبم 

بعد من غصه رو قصه نوشته بودم ریپلای کرد قصه رو نمی خورن غصه می خورن ،😂😂😂

بعد اون پیامم که گفته بودم دیدم تو ناراحتی اعصابم خورد شد ریپلای کرد گفت اه من اصلا دیگه نمیام مدرسه خوبه ؟

بگو نگرانت شدم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه استیکر بفرست

مثلا🙄یا 😐😑

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
لیاقت نداره سین کن هیچی نگو 

جواب دادم این یعنی دوست دارم 

جواب داد می دونم  اسکلم 😂😂😂😂

منم گفتم تو اسکل نیستی من اسکلم که ناراحتی آت این قدر برام مهمه

جواب داد وا 😑😑😑

یه استیکر بفرست مثلا🙄یا 😐😑

جواب دادم این یعنی دوست دارم 

جواب داد می دونم  اسکلم 😂😂😂😂

منم گفتم تو اسکل نیستی من اسکلم که ناراحتی آت این قدر برام مهمه

جواب داد وا 😑😑😑

جواب دادم این یعنی دوست دارم  جواب داد می دونم  اسکلم 😂😂😂😂 منم گفتم تو اسکل نیستی من ...

خوب جواب دادی دیگه 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤