2777
2789
عنوان

سقط یا قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 71 پست
عزیزم الان کی به این حدیث عمل میکنه؟ الان زمونه فرق کرده ادما فرق کردن. من نمیگم سقط کار خوبیه، ام ...

اره عزیزم درسته که اکثرمون درکل تو شرایط مناسبی قرارنداریم ولی درنهایت خدا روزی تک تک مارو میرسونه

بعله درسته الان کی به حدیث و قرآن عمل میکنه؟اگه عمل میکردن که دنیا بهشت بود🙃

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وا یعنی چی این چه سیاستی هست دیگه.فرزند آوری چه هدفی داره آخه به این شکل

بله دیگه به هر قیمتی که شده.

چرا الان داروهای پیشگیری رو ممنوع کردن؟؟؟ 

میگن بچه بیارین در صورتی که تموم ازمایشات دوران بارداری حتی با بیمه حساب نمیشه! خب چرا؟ 

حالا هزینه بیمارستان و بعد دنیا اومدن بچه که بماند ، تامین اینده بچه و پوشاک و مسکن هم بماند!

بعد کسی هم که نمیتونه شرایط نداره میگن سقط گناهه قتله، خب این از کجا بیاره تامین کنه؟ کدومتون میرین یه دستمال دستش میدید؟ که میگین خدا روزی رسونه؟ الان زمونه فرق کرده مثل قدیم نیست.الان برادر بع برادر نگاه نمیکنه.کسی دست کسی و نمیگیره. 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

بله دیگه به هر قیمتی که شده. چرا الان داروهای پیشگیری رو ممنوع کردن؟؟؟  میگن بچه بیارین در صو ...

حالا دوستان الان میریزن سر من ولی من خودم چه خیری دیدم از دنیا که بچم ببینه.اونم تو این شرایط و وضعیت...اگر با شعار خدا روزی رسونه بخوایم بچه بیاریم که اینهمه بچه که از عدم رسیدگی و بیماری و گرسنگی میمیرن هم...

بله دیگه به هر قیمتی که شده. چرا الان داروهای پیشگیری رو ممنوع کردن؟؟؟  میگن بچه بیارین در صو ...

چطور تا چن سال پیش تو همین کشور اسلامی خودمون سقط تا یه ماه مشخص و وسایل پیشگیری مجاز بود.یهو غیر مجاز شد؟نمیدونم چرا مقابل فهمیدن یه سری چیزا مقاومت میکنن دوستان

عصر جاهلیت نوین قتل قتله دیگه حالا تو بچه رو زنده به گور کنی یا جنین رو چرخ کنی و تیکه تیکش ککنی &n ...

ربطی به بی‌خدایی نداره.

خیلی‌ها اعتقاد ندارن ولی اخلاق رو قبول دارن.

سقط کردن یه موجود زنده هم از لحاظ اخلاقی زشت و بده و نادرسته هم از لحاظ دینی گناهه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ربطی به بی‌خدایی نداره. خیلی‌ها اعتقاد ندارن ولی اخلاق رو قبول دارن. سقط کردن یه موجود زنده هم از ...

عزیزم کسی که به فهم و توجیه خودش ایمان داره ولی به خدایی که همش ورد زبونشه ایمان نداره در واقع بیخداست و خودش خدای خودشه. حالا هرچقدرم ادعای مسلمونیش بشه. کسی که امید دارهاینقدر سیاه نمایی نمیکنه انگار اینده رو دیدن و میدونن چه خبره! حرفتون رو قبول دارم انسانیت که چه عرص کنم حیوانیت هم داشته باشن هیچ حیوونی بچه ی تو شکمش رو نمیکشه.ولی کلا منظورم اونهایی ان که مثل خاله ی خودم نمازهم میخونن ولی سقط هم میکنن به هر بهانه ای.

ایکاش یبار فیلم ساکشن و کورتاژ رو ببینن  که جنین چه بی پناه به سمت مادر و جای امن میره من چقدر با این فیلم از شیطان صفتی پدرمادرها گریه کردم.

عزیزم کسی که به فهم و توجیه خودش ایمان داره ولی به خدایی که همش ورد زبونشه ایمان نداره در واقع بیخدا ...

قلبم به درد اومد. فیلمشو ندیدم تا حالا. بمیرم :(

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اها. من نمی‌دونستم. یعنی هیچ وقت آیه آیی در مورد اون مواردی که گفته شد ندیدم. 

قدردان تواضعت هستم بانو♥️❤️❤️❤️ 

ضمنا شریعت اسلام برگرفته از دو اصله، یکی قرآن دیگری روایات، مثل نماز که اصلش تو قرآن اومده ولی چند و چونش از روایات به دست میاد😊 

بنابراین ریزه کاری های بسیاری از احکام تو قرآن نیست 

ولی دردش ی ثانیه اس و تموم میسه بهتر ایتکه بیس سی سال تو ی خانواده فقیر با ی مادر پدر عصبی زجر بکشه ...

خوب ۲۰ سال اینجارو به گمان خودت نجاتش دادی.

ابدیتی که براخودت سیاه کردی میخای چ کنی

می ارزه به دوروز دنیا

کسی که شرایط مادرشدن رو نداره باید سفت و سخت جلوگیری کنه. اما در مورد این که سقط قتله یا گناهه، نظر ...

آخه یه قاعده ای داره عالم

اونم اینکه ازهردستی بدی ازهمون دست میگیری

آزاربدی آزارمیبینی

جان ببخشی جان دوباره میگیری.

بهش میگن حق الناس.

خداوند حق بنده هاش و زیرپانمیزاره