2777
2789
عنوان

سقط یا قتل

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 71 پست
کسی که شرایط مادرشدن رو نداره باید سفت و سخت جلوگیری کنه. اما در مورد این که سقط قتله یا گناهه، نظر ...

خدا کینه توزی نیست ولی کسی که حق حیات رو از کس  دیگری می گیره نتیجه عمل خودش رو می بینه 

ضمنا خدا از خون مظلوم نمیگذره ابدا

دقیقا! خب به دنیا اوردنش بدتره،همون بچه شاید بزرگشه هزار بار لعنت بفرسته ب پدر مادرش که اونو وارد ای ...

مجوز سقط برای جنین های مشکل داره نه سالم 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نظر خدا چیه؟ خدایی هم که داده از شرایط زندگی پدر و مادر اون بچه باخبر نبوده؟

عزیزم درسته خدا خواسته

اما در اصل پدر و مادرن که بچه رو وارد این دنیا کردن.

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

ما نمیدونیم اون بچه ای که قصد سقطش رو داریم یا پیشنهاد سقط به مامانش می دیم، جزء  اون بچه هاس ی ...

نه خب به کسی که من هیچ وقت پیشنهاد نمیدم این چیزارو.ولی واسه خودم در شرایط خاص خودم اشتباه نمیبینم اگررر یه درصد شد.تا یه ماهی ام که کلا روح دمیده نشده میگن و مشکلی نداشت

خیلیا فقط همین آیه رو می‌دونن. تو این آیه فقط گفته شده از ترس فقر بچه ها رو نکشید.در مورد بقیه موارد ...

جنین درصورت داشتن بیماری ، سقط میشه

اینجا بحث درمورد جنین های سالم هست 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

چه جالب شما که خیلی با خدا ارتباط داری ،میشه بهش بگی روزی این بچه هایی که تا نصفه تو سطل اشغال دنبال ...

من مثل شما خودمو درحدی نمیبینم که تو کار خدا دخالت کنم😊

درضمن خدا همیشه روزی دهندس ولی این آدمان ک روزیه بقیه رو بالا میکشن و ناعدالتی ایجاد میکنن

حضرت علی:خداوند بر ثروتمندان واجب کرده است تا از اموالشان به اندازه کفایت فقیران هزینه کنند. اگر نیازمندان، گرسنه یا عریان باشند، به سبب منع ثروتمندان است و خداوند از آنها در روز قیامت حساب می کشد و مجازات می کند.”

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
چه جالب شما که خیلی با خدا ارتباط داری ،میشه بهش بگی روزی این بچه هایی که تا نصفه تو سطل اشغال دنبال ...

داده عزیزم، روزی اون بچه ها تو دست ثروتمندانه، خود خدا گفته به فقرا کمک کنید، اما همونا که به این قانون خدا عمل نمی کنند به قانون حرام بودن کشتن یک انسان هم عمل نمی کنند

خیلیا فقط همین آیه رو می‌دونن. تو این آیه فقط گفته شده از ترس فقر بچه ها رو نکشید.در مورد بقیه موارد ...

بله دقیقا.

الان فقط بخاطر فرزند آوری حتی مجوز سقط جنینی که مشکل داره رو نمیدن چون برای جان مادر خطری نداره.

خب این مادر قراره چه زجری بکشه و حتی خوده بچه.

حالا هزینه و خرج خوراک و... که بماند

من مثل شما خودمو درحدی نمیبینم که تو کار خدا دخالت کنم😊 درضمن خدا همیشه روزی دهندس ولی این آدمان ک ...

،من نظرمو گفتم که بشدت واقع بینانه اس،شما نظر دیگه ای داری و طبیعیه که اختلاف نظر باشه چون همه ادما یجور فکر نمیکنن،

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
عزیزم درسته خدا خواسته اما در اصل پدر و مادرن که بچه رو وارد این دنیا کردن.

نه عزیز دل، در اصل خداست که به اون بچه حق حیات داده، پدر و مادر واسطه ان، اسمش زوشه دیگه، ناخواسته، یعنی چی؟ یعنی خود خدا مستقیم اراده کرده اون بچه باشه

عزیزم درسته خدا خواسته اما در اصل پدر و مادرن که بچه رو وارد این دنیا کردن.

خدا خواسته که اون بچه وارد دنیا شه

وگرنه مثل هزاران آدم دیگه اجاقشون کور میموند😊

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
من مثل شما خودمو درحدی نمیبینم که تو کار خدا دخالت کنم😊 درضمن خدا همیشه روزی دهندس ولی این آدمان ک ...

عزیزم الان کی به این حدیث عمل میکنه؟

الان زمونه فرق کرده ادما فرق کردن.

من نمیگم سقط کار خوبیه، اما کسی که ناخواسته باردار شده ( حالا بهر دلیلی ،نگین باید جلوگیری میداشته) و اصلا و ابدا شرایط ندااره و تو تامین بچه اولش و خودش مونده، چیکار کنه؟؟؟؟

من و شما که یه دستمال دستش نمیدیم ، حق داریم بگیم نکن گناهه تو قاتلی و کلی زخم زبون دیگه؟؟ 

خدا خودش از دل بنده هاش خبر داره

جالبه بدونید سقط جنین حتی در صورت بیماری جنین هم حرامه، فقط در صورت بیماری خیلی خاص جنین اجازه سقط وجود داره، حتی بچه هایی که حرام زاده هم هستن، سقطشون حرامه، آیه اش هست تو قرآن