2821
2789
عنوان

اسپرم صفر

366 بازدید | 11 پست

خانما خواهرم باردار نمیشه شوهرش ازمایش اسپرم داده و دکتر گفته صفر هست یعنی نمیتونه بارداربشه کسی اینجوری بوده که بارداربشه یعنی معجزه شده امکان داره دل خواهر منم شاد بشه خیلی گریه میکنه ناراحتم کلا خدا به همه بچه ی سالم صالح بده به خواهرمنم بحق امام زمان 

اگه از فامیلاتون اینجوری بودن و باردارشدن بگین چیکار کردن ممنونتونم🧡💜

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

برای این که همه منتظرا بزودی صاحب بچه سالم صالح بشن ی صلوات بفرستین به مادر امام زمان💜

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی صفر صفر....مگه میشه یعنی هیچ اسپرمی نیست که با ای یو ای یا ای وی اف باردار بشه؟ والا من شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت و خب تعدادش هم از حد نرمال کمتر بود که با دارو درست شد و بعد از یک ماه باردار شدم 

یکی از فامیلای ما ۳ درصد اسپرم داشت با قرص و دارو الان شده ۸ هزار ولی دکتر گفته باید بیشتر بشه 

هم خودمرده هم زنش از قرص استفاده میکنن و آمپول و توی دلشون یه نور امیدی هست 

ببین ته ته خط اگه هم چندین سال گذشت و نشد اسپرم اهدایی هست اگه قبول کنه خواهر و دامادتون

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
شوهر خواهرت باید درمان بشه ،بره اورولوژیست از نظر واریکوسل معاینه بشه ،هورمون ها چک بشه ،دارو مصرف ب ...

خیلی دکتر رفتن ن الکل ن سیگار مصرف میکنه 

اسپرم صفر یا ازواسپرمی یعنی منی هیج اسپرمی نداره یا هیچ اسپرم سالمی نداره بجای دعا برید پیش اورولوژی ...

عزیزدلم خیلی دکتر رفتن و دارن میرن ان شاءالله جواب بده 

یعنی صفر صفر....مگه میشه یعنی هیچ اسپرمی نیست که با ای یو ای یا ای وی اف باردار بشه؟ والا من شوهرم ک ...

اینا دکتر هم میرن خیلی وقته داروهم میخورن ولی نمیشه 😔