2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

513 بازدید | 67 پست

خصوصیات مثبت زیادی داشته باشه.مثل مهربون بودن عاشق بودن باگذشت بودن صبوربودن احترام گداشتن.همراه ودوست وپایه کاراتون بودن.بااخلاق وسالم بودن.دست به خیرداشتن.توجامعه احترام و ارج داشتن.تیپ وظاهرشم خوب باشه.توکارای خونه کمک کنه.درکنارش ارامش داشته باشی ‌ولی یه خصوصیت بد داشته باشه که توبرات خیلی مهم باشه خودشم بدونه که خصوصیت بدیه ولی گاهی ازش سربزنه چکارمیکنید؟ایااین مرد ارزش اینکه باهاش زندگی کنی روداره؟ 

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هر حال هرکسی خوبی و بدی رو کنارهم داره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بستگی داره چقدر اون خصوصیت رو زندگی و اعصاب من تاثیر گذار باشه. ولی اینو میدونم ک هیچکس بی عیب نیست. این همه خوبی داره.... 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

چقد خصوصیاتی ک گفتی شوهر منه  

خصوصیت بدش هم اینکه دست تو دماغش میکنه، میره رو مخم  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
بستگی داره اون خصوصیت چی باشه خب

گاهی دروغ بگه.نه به شما.دروعشم جوری نباشه به دیگران ضربه بزنه بلکه ازسراینکه طرف مقابل ناراحت نشه دروغ بگه

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!