2777
2789
عنوان

عیدی مشاغل

93 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها اومدم درد و دل کنم

😢😭

من میخواستم پلیس بشم هر چقد تلاش کردم نشد

الان دارم برای تربیت معلم میخونم که معلم شم

وقتی برای پلیس شدن میجنگیدم اصلا برام حقوقش مهم نبود

فهمیدم ادم هر چقد به یه چیزی بی علاقه باشه اون چیز خود به خود سمتش میاد

الان هی به خودم میگم و فکر میکنم دارم تصمیم درستی میگیرم که معلم بشم یا نه

فکر میکنم اونقدی معلمی خوب هست که بتونه فکر پلیس شدنو از سرم بندازه!؟

دخترای همسنم که پلیس شدن استوریاشونو میبینم قبطه میخورم از عیدی هاشون از درجه هاشون از اون لباس سبزشون عکس میزارن

خودم میدونم چنان قشنگی نداره پلیس شدن تو ایران چنان هیجانی نداره حتی حقوقشونم کمه اما دلم نمیتونه قبول کنه

موندم چیکار کنم

بیاین قانعم کنید راضیم کنید با هیچکی نمیتونم حرف بزنم اومدم اینجا دردمو بگم شاید کسی راهنماییم کرد

از تربیت معلم و خوبیاش بگید و سرتر بودنشو نسبت به پلیس بودن بگید تا دلم اروم بگیره

عیدی معلم سال اولی چقدره؟؟؟کسی اینو میدونه بگه لطفا

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا نشد پلیس بشی

مثل اکثر فرزندان کارگر که حقشون پایمال میشه چون بچه ی یه فرد معمولی ان منم همونطور پشتوانه ای نداشتم که معرفم باشه سهمیه ام نداشتم

معلمی خیلی بهره ازادی بیشتری داری تظامی سخته چرا نتوستی بری نظام

بدبختی اینجاس ک من عاشق همون سختیش بودم ک مال خودم نباشم،اصلا حاظر بودم برم هنگ مرزی خدمت کنم حقوق نمیخواستم درجم نمیخواستم ولی نشد

مثل اکثر فرزندان کارگر که حقشون پایمال میشه چون بچه ی یه فرد معمولی ان منم همونطور پشتوانه ای نداشتم ...

ببین عزیزم الان استخدامش هست نمیدونم برا اقایونه یانه

برو یه سر بزن.با دیپلم مینویسن نمیخواد کنکور بدی

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

ببین عزیزم الان استخدامش هست نمیدونم برا اقایونه یانه برو یه سر بزن.با دیپلم مینویسن نمیخواد کنکور ...

من این مسیری ک تو میگیو اسفالت کردم از بس رفتم اومدم😂استخدامش برای خانوما راحت نیس سوگولیا رو فقط بر میدارن اگه سوگولی نباشی استخدامت نمیکنن ۳ ساله کارم اینه پیگیری کردن و مراحل رفتن و التماس کردن ثبت نام کردنشم اسون نیست،قبول شدن معلمی راحت تره تا پلیس شدن

هیچ شغلی برای یک خانم بهتر از معلمی نیست خواهر... عید بیکار سه ماه تابستون بیکار تو خونه میشینی حقوق میگیری.. آزاد و رها

نظام همش دردسره آدم خودت نیستی شب و روز نداری شغل شیفتی خیلی بده، همیشه مجرد نیستی که کلی مسئولیت کلی باید حرف بشنوی از مدیر بالاسری اصلا خوب نیست

بعدها به حرفم میرسی

از لحاظ عیدی هیچ فرقی نمیکنه...جفتشون عیدی کارمندی دارن خیر سرشون امسال 1600!!!! زیاد به میزان عیدی فکر نکن فقط اونایی که کارگری میگیرن دو تا حقوق میگیرن که مبلغ خوبی میشه

میزان عیدی ربطی به میزان سابقه نداره چه 25 سال سابقه داشته باشی چه یک سال

من این مسیری ک تو میگیو اسفالت کردم از بس رفتم اومدم😂استخدامش برای خانوما راحت نیس سوگولیا رو فقط ب ...

😂😂 منم امسال میخواستم ثبت نام کنم....

نامردا چرا اینجوری میکنن پس💔

باید برا خانومارو که راحت بگیرن

😂😂 منم امسال میخواستم ثبت نام کنم.... نامردا چرا اینجوری میکنن پس💔 باید برا خانومارو که راحت بگ ...

چون تعداد پذیرش خانوما کمتره و محدود برا همین سخت میگیرن،دوستم الان دوساله تو مراحله جوری که میگه میرم انصراف میدم،خیلی از بچه هایی که شرایطشون عالیه عالی بود تو حسرت این شغل میسوزن،یکی از دوستام تمام امتیازات رو داشت حتی خانواده نظامی بود اما ثبت نامش نمیکنن میپیچوننش به بهانه های مختلف،تو این راه شانس به علاوه ی معرف حرف اول رو میزنه،،،،،در ضمن تو اینستا پیج علاقه مندی به این شغل دارم دوس داری بیا اونجا حرف بزنیم

چون تعداد پذیرش خانوما کمتره و محدود برا همین سخت میگیرن،دوستم الان دوساله تو مراحله جوری که میگه می ...

باشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز