سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اره دیگه عزیزم 8 هفته قلب تشکیل شده، خدایا شکر لکه بینی و خونریزیم که نداشتی که بهتر
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خیل کم تهوه داره. پنج هفته ک بوددرفت سونو براش زد یولک ساک در ساک بارداری دیدع میشود یعنی چه؟
خب یعنی ساک بارداری و دیده خب فک کنم قلبش تشکیل شده حتما ک نباید خونریزی داشته باشه خونریزی ک خوب نیس تازع اگر خونریزی باشه یکی از نشونه های بارداری پوچ هس
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید هدیه به ام البنین، برای حاجت روا شدنم 😭🙏🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭