2821
2789
عنوان

صلوات

692 بازدید | 19 پست
دوستان عیزم من چند وقت پیش اینجا نذر 124000 صلوات رو یاد گرفتم و شروع به دادنش کردم واسه چند تا از حاجت هام به خدا به نصف نرسیده حاجتم برآورده شد حاجتی که انتظارشو نداشتم -هدفم از زدن این تایپیک این بود که هر حاجتی دارید حتی شده 100 هم صلوات نذر کنید به خواست خدا برآورده میشه دیشب داشتتم به شوهرم میگفتم خیالم راحته میدونم هر وقت مشکلی واسم پیش بیاد صلوات نذر میکنم و مشکل حل میشه البته با خواست خدا که مقدم بر همه چیز هست-و یه تشکر هم از اون دوستانی که این نذر رو معرفی کردن و امیدوارم همیشه سلامت باشن اسمشون دقیق یادم نیست
من تا الان پنج هزار و پنجاه تا فرستادم..خبری نشده..ایشالله به زودی خبری بشه.هههههههههه
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی دونم خسته شدم این قدر ختم قرآن و صلوات گرفتم و نشد دیگه هیچ ختمی شرکت نکردم و هیچ صلواتی نفرستادم
شوشوم هم چند سری ختم صلوات گرفت اون هم همین طور پس جوابای مارو کی باید بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان یاسی عزیز انشاءالله که حاجت روا میشی عزیزم صبر داشته باش- من ماشین خراب میشه صلوات نذر میکنم خلاصه هر چی که پیش میاد و اعصابمو خراب میکنه صلوات نذر میکنم حالا نمیدونم این کارم درسته یا غلط که واسه همه چیز صلوات نذر میکنم
...
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
من نذر صلوات رو به خواهرم هم گفتم و خواهرم هم واسه 2 تا از حاجت هاش نذر کرد فکر کنم 200 نذر کرد و هر 2 تاش برآورده شده و خواهرم هم خیلی اعتقاد پیدا کرد-حتما نیاز نیست که زیاد نذر کنیم هر چند تا که بتونیم