2777
2789

پسفردا تو ساعت اداری که خلوت بشه میخوان جوجه کباب درست کنن 

همه گی با هم 

من نمیخوام باشم، چی بهشون بگم، از الان استرس گرفتم بخدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزه ام میگی من بگم  

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه

اگر مشکلت  با جو صمیمی هست خب میتونی  رسمی و جدی برخورد کنی که نه کسی باهات شوخی کنه نه بد حرف بزنه

اگر توبیخ در پیش داره این کار که خب بحثش جداست

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

خوب درست کنن تو هم بشین بخور . طوری نیس. نیاز نیست خانما برن قاطی مردا که. مردا خودشون آشپزی میکنن. اگه حس میکنی خیلی معذب میشی اون روز رو مرخصی بگیر بگو یه کاری پیش اومده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله