اگر خدایی نکرده تجربه شو دارید بیاید بگید چند روزه خوب میشه ؟
دخترم ۶ سالشه
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اره متاسفانه دخترمن دوسالو ۹ماهش بود ده روز تمام تب داشت باکلی دکتر ولی گفتن بستری نکن بااینک عفونتشم بالابودخوب شد شربت اموکسی سلین خیلی خوب بود
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
اره متاسفانه دخترمن دوسالو ۹ماهش بود ده روز تمام تب داشت باکلی دکتر ولی گفتن بستری نکن بااینک عفونتش ...
وای یا خدا نگو ۱۰ روز ......
بمیرم حالا حالش خوبه؟
دعا کن برا دخترم
عزیزم حتی اگه اومیکرون باشه هم ترس نداره پسر منم چهار سالشه اومیکرون گرفتیم خانوادگی اون زودتر از ...
خداروشکر
امید بخدا
چند روز تب داشت
یه قاشق دیفن بهش بده .سوپ و مایعات و آب هویجم بهش بده .انشالله خوب میشه زود.فقط گرمیجات مثل دمنوش ند ...
باشه ممنون دعا کن براش زود خوب بشه