2821
2789
عنوان

تربیت فرزند

73 بازدید | 10 پست

سلام خانمها من مدتیه برای کار شوهرم اومدیم قم مادرم و مادرشوهرم شهرستان زندگی میکنن دخترم به مادرم خیلی علاقه داره مدتیه اونجا میریم میگه با شما نمیام چحوری باهاش صحبت کنم بچه باید با پدر مادرش باشه؟؟ مدتیه لجباز شده به حرفم گوش نمیده 

نمیدونم امشب دخترم نمیخوابید انقدر زجرم داد تا خوابید  من توی مال خودم موندم

ترکی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چطور؟

بامزه گفتی تو مال خودم موندم 😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
لهجه دار گفتم؟ 😂😂 مامانم ترکه

ترکی گفتی جمله رو کلن 😂

مثلن میگیم  من اوز مالیم دا  قالمیشام 

تو ب فارسی برگردوندی اینو 😂😂

ترکی گفتی جمله رو کلن 😂 مثلن میگیم  من اوز مالیم دا  قالمیشام  تو ب فارسی برگردوند ...

کلا اینجوری حرفامو میگم 

خودمم نمیدونم که ترکی میگم 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
4سالشه

خوب طبیعیه 

ببین قبل از اینکه بری بهش باهاش صحبت کن ، و اونجا هم قبل از اینکه بخواهید راه بیافتد بکشش کنار بهش بگو اگه گفتی چی برات خریدم؟ یا مثلاً چی تو خونه منتظرته؟ یا بالاخره یه طوری مشتاقش کن برای خونه و البته داخل خونه هم به وعده آن عمل کن