2777
2789
عنوان

قرص کلومیفن

575 بازدید | 11 پست

با مصرف این قرص حتما فقط باید روز ۱۴اقدام باشه زودتر باشه اشتباه میشه ؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من   با کلومفین باردار شدم

چجوری عزیزم راهنماییم کن دکتر بهم داده گفته از روز ۱۴اقدام داشته باشم یعنی اگه قبلش اقدام برم درست نیست ممکنه نتیجه نده؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بالا گفتم گلم

شما آمپول هم زدی چند دوره مصرف کردی ؟؟چرادکتز این قرص و‌بهتون داده بود؟

چجوری عزیزم راهنماییم کن دکتر بهم داده گفته از روز ۱۴اقدام داشته باشم یعنی اگه قبلش اقدام برم درست ن ...

نه بابا تازه شانست بیشتر‌میشه جون اسپرم حداقل ۳ روز توی رحم میمونه شما اقدام کنی اسپرم توی بدنت هست منتظر تخمک  از روز دهم پریودی یه شب درمیون اقدا‌م کن

ما آبادانیا   
نه بابا تازه شانست بیشتر‌میشه جون اسپرم حداقل ۳ روز توی رحم میمونه شما اقدام کنی اسپرم توی بدنت هست ...

مرسی از راهنماییت گلم شماهم این قرص و مصرف کردید؟؟؟

شما آمپول هم زدی چند دوره مصرف کردی ؟؟چرادکتز این قرص و‌بهتون داده بود؟

تنبلی داشتم بله زدم. متفورین و کلومفین خوردم از شب پنج پری شبی دوتا... تموم شد یه روز درمیون اقدام. طوری که روز 11.13.15 پری حتما جزوش باشه  روز بیست و سوم امپول پروژسترون داد گفت بزنم اگر نطفه گرفته باشه محکم نگهش میداره رحم با این امپول. و همون روزی ک امپول زدم شبش اقدام بکنید حتما... اینا دستورات پزشک من بود.. من با یه ماه لتروزول خوردم نشد بااین دستوری که نوشتمدکلومفین خوردم یه ماهه جواب گرفتم.. انشالله شماهم جواب بگیری گلم

تنبلی داشتم بله زدم. متفورین و کلومفین خوردم از شب پنج پری شبی دوتا... تموم شد یه روز درمیون اقدام. ...

اخه دکتر به من آمپول نداد گفت از روز ۵پری ۵روز قرص بهور از روز ۱۴هم اقدام شروع کن خیلی ناراحتم همینحا خوندم که همه آمپول زدن