2777
2789
عنوان

خانمهای باسیاست میشه بیایید

187 بازدید | 1 پست

میشه به تاپیک اخرم سر بزنید. 

یکم طولانیه ولی واقعا به تجربه هاتون احتیاج دارم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

عزیزدلم امیدوارم حالت خوب باشه و زندگیت بر وفق مراد

بنظرم از همین الان سعی کن بچتو اصولی بار بیاری چون اون قراره یه مملکتو یه زندگیو یه چیز جدیدو بسازه و تجربش کنه.هم خودت هم همسرت باهم به مشاور مراجعه کنید و نسبت به این موضوع گارد نداشته باشید و نگید وای مشاوره که برای دیوونه هاست چون صحبت با کسی که متخصص این چیزاست خیلی کمک میکنه.من خودم زیر دست همچین مادری و همچین پدری بزرگ شدم و گفته هاتون رو با وجودم حس کردم خیلی حس بدیه برای اون بچه با هر بار درگیری شما جوری که اعتماد بنفس و آرامش رو ازش میگیره و اون هم در آینده همین کارو با فرزندان و خانوادش میکنه و ممکنه این چرخه همچنان ادامه پیدا کنه.برای خاطر زندگیتون که قراره سالهای سال ادامه پیدا کنه برید مشاوره و مشکلاتتون رو حل کنید تا بتونید در کنار زندگی کنید جوری که هر دوتون راحت باشید نه شما مجبور بشی خودخوری کنی و عذاب بکشی نه همسرت بیخودی از کوره در بره و الفاظ رکیک بکار ببره و بتونید بچه ای رو تربیت کنید که روانش سالم باشه تا روان سالم نباشه همه چیز نامیزونه.این رو منی دارم میگم که به این مسائل مبتلا بودم و زندگی اشتباه پدر و مادرم خیلی روم تاثیر گذاشته بود و باورهای غلطی داشتم که اگه خودمو پیدا نمیکردم زندگیم تباه بود اگر به مشاور و کتاب و پادکستهای آموزشی برای بهتر کردن خودم پناه نمیبردم معلوم نبود چی میشه...الانه که به خودم میگم کاش پدر و مادرم این آگاهی رو داشتن که از بچگی همه چیز رو اصولی پیش ببرن .خداروشکر که من به راه درستی هدایت شدم و تونستم خودم رو بالا بکشم تا تو اون منجلاب غرق نشم  شماهم حتما برید خیلی زندگیتون فرق میکنه منم دانشجوی پزشکی هستم و برخلاف نظر سایر با افتخار به همه میگم که رفتم پیش روانشناس و درمان شدم و الان میتونم هم یه جامعه خوب و هم یه زندگی خوب تشکیل بدم برای خودم و این اتفاق رو برای بچه شماهم آرزومندم

الهی ما هیچ / همه تو...