2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم بریزم دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 56 پست
واقعا؟خیلی میترسم اخه دورو برم بچه اینجوری ندیدم ی مشما برمیداره چیزای ک دوس داره میزاره توش مث جورا ...

به نطر من فقط روش زوم نکن نزار بفهمه حساس شدی این رفتاراش متناسب سنشه اما اگر میخوای آروم بشی با یک مشاور کودک صحبت کن

من که میگم خیلی طبیعیه من روزهایی که میخواستم برم بیرون با دخترم عزا میگرفتم چون باز میخواست به سلیقه خودش لباس بپوشه اونم دامن حتما حتما باید باشه 

یا لباسایی بیرون میدیدم دلم غش میرفت که بخرم براش ولی نمی پوشید به هییییییچ عنوان 

،،
واقعا؟ینی میگی طبیعیه رفتارش؟

آره بابا تخیل زیادی داره کاش میشد عکس اون کلاه و کافشن اون شلوار کذایی توپ توپی مخمل مزخرفش برات بفرستم باز یادم اومد این چیزی نیست تو خیابون تو تابستون جنوب بچه دیدم تو لباس خرس از این خز دارا مامانش طفلی به یکی یکی داشت توضیح میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمییدونم میترسم این رفتارش طبیعی نباشه تا چن روز پیش تاپ میپوشید و دستکششم دستش بیرون میرفتم میگفتم ...

اتفاقا امروز با یکی از دوستانم صحبت میکردیم.هردو معتقد بودیم تو بچگی اصلا تیپ و لباس و تناسب اینها برای ما اهمیت و معنایی نداشت فقط میپوشیدیم که یچیزی روی بدنمون باشه  همه بچه ها همینن توجه نمیکنن به لباسا تو یه بازه زمانی از یه چیزی خوششون میاد و هر جا اونو استفاده میکنن هنوز تو ذهنشون سبک لباس و استفاده ایده آل از اونها معنایی نداره با گذر زمان درست میشن.من خودم تو بچگی خواننده های زنی رو میدیدم که همراه با لباسشون دستکش های پارچه ای ست تا آرنج میپوشن و خودم میرفتم جوراب های خوشگلمو میکردم تو دستم تا بشم مثل اونها فکر میکردم این همونه    

جدا از شوخی برای ترک این عادت و راهنمایی های معتبر تر میتونی از مشاورا کمک بگیری توی سایت مشورپ مشاورای زیادی هستن که میتونن کمکت کنن

الهی ما هیچ / همه تو...  
واقعا؟خیلی میترسم اخه دورو برم بچه اینجوری ندیدم ی مشما برمیداره چیزای ک دوس داره میزاره توش مث جورا ...

بچه منم دقیقا عین این کارو میکنه یا مثلا یه عروسک سگ داره یه مدت گیر داده بود باید اون پیشم بخواله من برمیداشتم نصفه شب پامیشد دادو بیداد ک چرا برداشتی 

الان ک مست خوابه خاستم دربیارم جیغ کشید☹😭

ولش کن این دورانم رد میکنی هر سال برنامه دارن یه سال حرف زشت یاد میگیرن یه سال لج میکنن یه سال هرچی تو خونه میگذره به همه میگن یه سال دنبال همه گریه میکنن همشون دوره ای هست میفته از سرش بی خیال

به نطر من فقط روش زوم نکن نزار بفهمه حساس شدی این رفتاراش متناسب سنشه اما اگر میخوای آروم بشی با یک ...

این جایی ک هستم مشاور کودک نداره نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم دیروز خاستم برم خونه زن داداشم ی مشما پر وسیله و ی دبه خالی با خودش اورد تازه دستکشای مادرشوهرمم رو دستکشای خودش پوشیده بود ی مشما رو پاره کرده بودم جمعشون کرده بود ریخته بود تو مشمای وسایلش ☹☹

ولش کن این دورانم رد میکنی هر سال برنامه دارن یه سال حرف زشت یاد میگیرن یه سال لج میکنن یه سال هرچی ...

کارش ب جای رسیده دبه با خودش میبره اینور اونور 

بچه منم دقیقا عین این کارو میکنه یا مثلا یه عروسک سگ داره یه مدت گیر داده بود باید اون پیشم بخواله م ...

نمیدونم چی بگم چیکارکنم الان شیش تا سیخ کبابی کنارشه

اتفاقا امروز با یکی از دوستانم صحبت میکردیم.هردو معتقد بودیم تو بچگی اصلا تیپ و لباس و تناسب اینها ب ...

نمیدونم شایدم من حساس شدم ولی بخدا ک رفتارش عجیبو رو مخه