2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم بریزم دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 56 پست
با اجتماع ارتباط برقرار میکنع؟یاهمش توخودشه

ن خوبه بازی میکنه البته با بعضی از بچه خیلی ناز نازیه دعوا زیاد میکنه با بچه ها مخصوصا سر وسیله اسباب بازی هنه رو میخاد مال خودشم ب هیچکس نمیده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا سه ماهه

شاید بخاطر سردی هوا اینطوری میکنه و اونارو دستش کرده یکی دوبار خوابیده دیده راحته همین روندو ادامه داده...هوا که گرم بشه دیگه کلافش میکنه

اگه میخوای زودتر از دستشون خلاص بشی دستکشارو به یه بهونه ای قایم کن یا تظاهر کن که گم شدن تا از سرش بپره و تو این مدت سرشو با چیزای دیگه گرم کن

الهی ما هیچ / همه تو...  
وای عین من پسرت البته من ۲۸سالمه🤣🤣🤣🤣 همش میگم شوهر کنم برم خونه خودم حتما پتوم رو میبرم😃😃😃

عزیزم😍پسر من کلللل زندگیش پتوشه، دورتا دورش پاره شده ولی تو خواب هم جرات ندارم بردارم و بدوزمش همینجوری پاره پوره مونده، وایی یه بوی خوبی میده هرچی نشوری بهتر میشه بوش😄

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

به نطر من طبیعیه الان تو سنی هست که ممکنه با یک لباس یا وسیله آرامش میگیره وقتی اونو نداره دچار اضطراب میشه بهتره حساسش نکنی یواش یواش از سرش میافته ممکنه تا یک سال هم طول بکشه

دختر من به دامن علاقه داشت و بدون اون انگار قرار بود لخت باشه می‌فهمیدم اگر بدون دامن باشه مضطرب میشه عصبانی میشه و دلش نمی‌خواست حتی از اتاق بیرون بیاد

الان پنج سالشه و خیییلییی کمتر شده

،،
شاید بخاطر سردی هوا اینطوری میکنه و اونارو دستش کرده یکی دوبار خوابیده دیده راحته همین روندو ادامه د ...

نمییدونم میترسم این رفتارش طبیعی نباشه تا چن روز پیش تاپ میپوشید و دستکششم دستش بیرون میرفتم میگفتم کتتو بپوش سرده نمیپوشید الان تو خوابم کتش تنشه

اونارو قائم کن یا بنداز دور بگو نیس نمیدونم چی شده بیا بگردیم پیداش کنیم بعدم ک پیدا نشد دیگ از سرش میفته یا ی اساب بازی جدید ک فک میکنی خوشش میاد بخر براش تا بااون سرگرم شه 

بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰

آره باز خوبه بچت اندازه میپوشه بچه من لباسا کوچیکیاش باید به زور تنش کنم با لگد زیپ و دکمه هاش ببندم بعد با کلاه از این کلفت و بافت تو تابستون اینور و اونور رفتین خداروشکر از آن دوران گذر کردم الان با دستکش پلاستیکی لوله خرطومی جاروبرقی میخوابه اون تورش هست خدا لعنت کنه سازنده مرد عنکبوتی

به نطر من طبیعیه الان تو سنی هست که ممکنه با یک لباس یا وسیله آرامش میگیره وقتی اونو نداره دچار اضطر ...

واقعا؟خیلی میترسم اخه دورو برم بچه اینجوری ندیدم ی مشما برمیداره چیزای ک دوس داره میزاره توش مث جوراباش ی اسب و فیل وووو بعد هرجا میره همراش میبره