حالا بیشتر دلم ب نگرفتنه بعد چطوری ب خانواده شوهرم بگم نیاین؟!
همش میگن ما که سالمیم بگیر و بیایم
چکار کنم
ناراحت نشن
دیوونه شدم
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه عالمه ادمو یه جا جمع نکن پس فردا برن تو حیاط خودشون دوش اب سرد بگیرن سرما بخورن هم میگن خونه فلانی از فامیلاش گرفتیم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
یه عالمه ادمو یه جا جمع نکن پس فردا برن تو خیاط خودشون دوش اب سرد بگیرن سرما بخورن هم میگن خون ...
اونا ولمون نمیکنن میگن بگیر
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
اسییییی برادرشوهر من کرجه خونش اون هفته اومده بود سر بزنه برای روز پدر وقتی رفت ۲روز بعدش گفتن اومیکرون گرفته الان دختر اون یکی جاریم گرفته برادرشوهر و زن و بچه هاش کلا گرفتن . برادرشوهرم اومد ۲تا خونواده رو کرونایی کرد و رفت حالا خدا میدونه بقیمونم بگیریم یا نه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
یه عالمه ادمو یه جا جمع نکن پس فردا برن تو حیاط خودشون دوش اب سرد بگیرن سرما بخورن هم میگن خون ...
چی بگم بیخیال شن
ولش کن اونارو . من پسرمو بردم اتلیه به جای خرج مهمونی کلی عکس قشنگ ازش گرفتن . ببر آتلیه کلی عکس بگیرین
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته