2777
2789
عنوان

بازم کودک ربایی😥💔

700 بازدید | 25 پست

چقد فکرم پیش این بچس یعنی چجور دلشون اومده خدایا فقط این بچه رو صحیح و سالم برگردونه تو اغوش مادرش همین😥🙏💔

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خدا لعنتشون کنه😭

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بمیرم🥺اخه چرااااااا

انقد فکرم پیششه هی میرم خبراشو میخونم میگم فقط پیدا شه طفلی😥

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

کجا بوده مگه ؟؟؟؟ کاش دلشون بی قرار بشه بچه رو بیارن تحویل مادرش بدن 😢😢

مادرش بدبخت دست فروش بوده بیهوشش کردن بچه رو از بغلش دزدیدن نامردا

وای خدااااا  یا اقا امام زمان هیچوقت قسمش ندادم اینبار میخوام قسمش بدم بچه پیداشه صحیح و سالم ...

ایشالا

وای یا علییییی😰😰😰😰😰😰خدایا خودت حافظ این بچه باش 

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰