2821
2789
عنوان

بیاین کمک کنین⚠️

96 بازدید | 9 پست

با رلم یکم فاصله افتاده بینمون امروز زنگ زدم بهش گفتم چرا دو روزه تا پیام ندم پیام نمیدی گف اعصاب ندارم یکم..بعد امشب به دوست پسرم گفتم دوراه داریم یا جداشیم یا درست کنی اخلاقتو من از این اخلاقا خوشم نمیاد..

بعد اس ام اس دادم بهش پیامم براش رفت مطمئنم دیده..

ولی اینکه جوابمو نداده بنطرتون نمیخاد کات کنیم؟یا چی؟ بگین بهم..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رها کن 

جز جنگ اعصاب و مریضی برات چیزی نخواهد گذاشت 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
دلم میخاد باهاش حرف بزنم دوریش اذیتم میکنه آخه 😔

هرطور راحتی ولی بدون اینجوری فک میکنن چ ادم مهمی هستن و این فاصله بیشتر میشهی

توام بی تفاوت باش.

سخته ولی خودتو سرگرم ی کاری بکن