2777
2789
عنوان

پایین بودن جفت؟؟؟

90801 بازدید | 22 پست
دکتر بهم گفت یک کم جفتم پایینه..3/5 ماهه هستم گفت شاید بره بالا... یعنی چی؟؟وکاریش میشه کرد؟؟ممنون
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
سلام عزیزم دکتر به منم گفت جفت پایینه یک ماه بعد که رفتم سونو بالا رفته بود -سعی کن استراحت کنی و وسیله سنگین برنداری
http://am.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201501 به این آدرس برید محصول مورد نظرتونو انتخاب کنید براتون سفارش بزارم با مناسب ترین قیمت به دستتون برسه - آرایشی - بهداشتی اوریفلیم ,وایبر با این شماره 09127095638- آدرس کلوپ http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28904
سلام.آره عزیزم میره بالا.نگران نباش.معمولا بین 3 تا 5 ماهگی جفت یه مقدار میاد پایین که با بالا رفتن هفته ها خودشو میکشه بالا.....
اونو کاریش نمیشه کرد.ولی خودت سعی کن خیلی دولا راست نشی.پله نرو...ورزش نکن...چیز سنگین بلند نکن.ایشالا که هیچی نمیشه و خودش درست میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم همینطوری بودم.

چارش فقط استراحته و اینکه زیاد تو ماشین نشینی و وسیله سنگین بلند نکنی.

بعد یه مدت خودش میره بالا .......... نگران نباش.
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
خیلی زحمت کشیدید به من جواب دادین همتون را از ته دل دوس دارم وبراتون آرزوی بهترینها را دارم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود