2777
2789
عنوان

چرا دوستم ..

143 بازدید | 9 پست

سعی می کنه همش بهم بگه تو داری اشتباه می کنی و از اونجایی که ادم قانعی هستم همش بهم میگه من دارم میرم کلاس گلدوزی و فلان چرا تو نمیری؟😑 میگم خب دوست ندارم میگه چرا؟😐یا مثلا یه کتاب میگیرم بهم میگه بدرد نخوره یا روی چیز گرون دست میزارم هی میگه نگیر گرونه و...کلا همش میخواد خواسته های خودشو بهم تحمیل کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستی سمی

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
من اینجور مواقع تحمل نمیکنم میذارمشون کنار و با روان آرام به زندگیم ادامه میدم 

بد بختی اینجاست هی میگه من دوست دارم😐😂بدون تو نمی تونم😑🤣 

بد بختی اینجاست هی میگه من دوست دارم😐😂بدون تو نمی تونم😑🤣 

یاخدا /: به نظرم فرار کن 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز