2789
عنوان

نکنه ترنسم😐😐😐😐

664 بازدید | 28 پست

ببخشید اینو میگم 

ولی من زیر سینه هام دوتا لکع قهوه ای ماننده دقیقه جدا و زیر هر کدومشون یک لکه قهوه ایه 

تازگیا خیلی دقت کردم شبیه نوک سینه است 

خیلی میترسم 

لطفا تعلیق نکنین 

توی گوگل هم هرچی زدم چیزی راجبش نبود 

و اینکه مترسم در اینده ب مشکلی برخورد کنم💔💔

پززززززشک!

نه گوگل نه محققان نی نی سایتی توانایی پاسخ به سوالتون رو ندارن

مراجعه کنین پزشک زنان

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا_ابرفض_واااا#  

ولی به ترنس بودن ربطی نداره

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

ربطش به ترنس بودن چیه اونا روحشون یه جنسه جسمشون چیز دیگه ای شما باید بری دکتر 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

باید برید دکتر

ترنس یه چیز دیگس

اینی که شما میگی یه چیز دیگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم