همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سلام عزیزم. فعلا فقط سعی کن عالی عالی یازدهمت رو بخونی. حواست ب معدلت باشه. و اینکه اگه در میحثی احساس کردی به تساط کامل در قسمت تشریحی رسیدی سراغ تست هم برو . من مشاور کنکورم سوالی دوشتی ازم بپرس
از همین الان شروع کن به اندازه کافی زمان داری فقط باید پشتکار داشته باشی درست و اصولی بخونی کوتاه نیای همین
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
ممنون عزیزم فقط زیست رو چطور بخونم؟واقعا مشکل دارم و منظور از مفهومی خوانی رو درک نمیکنم
متن کتاب رو عالی عالی بخون. ب تصاویر دقت کن خیلی. تک تک قید ها مثلا برخی، همه، و... دقت کن. درسنامه کتاب کارت رو بخون. درسنامه تست خیلی سبز کامل توضیح داده. سعی کن هرچی رو ک میخونی تصورکنی و بفهمی نه اینکه صرفا حفظ کنی