2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ کیلو اونم تا عید؟فک نکنم بشه ولی با ورزش و پیاده روی و کم خوری تا حدودی میتونی

عید خیلی نزدیکه دیگ ۵ کیلو نمیشه

اینو که خوندی یه صلوات واسه حاجت رواییم و سلامتی خوانوادم بفرست لطفا❤
زیاد بخواب .... ۱۱ ساعت بخواب روزانه ۲۷۰ گرم کم میکنی.... ولی خب همراهش رژیم هم بگیر دیگ... کتوژن ...

میگن بخوابی چاق میشی که  

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍
۵ کیلو اونم تا عید؟فک نکنم بشه ولی با ورزش و پیاده روی و کم خوری تا حدودی میتونی

پیاده روی هم میکنم

مشکلم اینه نمیتونم نخورم  

کدوم غذا اصلا کالری نداره؟

نمیدونم دقیق ولی غذاهایی که کم چربی باشه یا برنج کته از آبکش کالریش کمتره سبزی ها سرخ کردنی نخور بزن نت عزیزم یا یه برنامه کالری شمار نصب کن خیلی کمکت میکنه 

نمیدونم دقیق ولی غذاهایی که کم چربی باشه یا برنج کته از آبکش کالریش کمتره سبزی ها سرخ کردنی نخور بزن ...

از این شکم لعنتی نمیتونم بگذرم

غذا میبینم دست و پام شل میشه

از این شکم لعنتی نمیتونم بگذرم غذا میبینم دست و پام شل میشه

امروز یه کاربری تاپیک زد که چند ماهه داره سیر میخوره شکم و پهلوش جمع شده و لاغر تر شده آب هم زیاد بخور جلوی اشتهارو میگیره گرسنه شد ۲ ۳ لیوان پشت سر هم بخور من خودم اینجوری گرسنگیم رفع میشه و اینک گفتی دست و پات شل میشه اشکال نداره بخور ولی نسبت به قبل کمتر بخور مثلا هر وعده چند قاشق کم کن اینجوری کم کم به هدفت میرسی

از این شکم لعنتی نمیتونم بگذرم غذا میبینم دست و پام شل میشه

و اینکه اونایی که لاغر کردن و دنبال کن یا تو رژیمن، ، اینجوری انگیزتم بیشتر میشه ❤

امروز یه کاربری تاپیک زد که چند ماهه داره سیر میخوره شکم و پهلوش جمع شده و لاغر تر شده آب هم زیاد بخ ...

مرررررررررسی عزیزم