2777
2789
عنوان

خیانت

297 بازدید | 40 پست

دیروز تلگرام شوهرمو هک کردم و اونجا متوجه شدم با یه خانمی تو یه گروه کاری که بعد چندروز تا دیروز که کشیده به فرستادن عکساشون و شوهرم ب اون گفته واقعا خوشگل و تو دل برو هستین ..اونم گفته عکس خانمتون رو بفرستین اینم گفت خانمم مثل تو خوشگله و خانوم . ولی یکم تفاهم نداریم و تصمیم به طلاق توافقی هستیم ..من همون لحطه به شوهرم زنگ زدم و گفتم چه خبر ..از کارت و گروه چه خبر انکار کرد و گفت هیچی ولی من چت هاشونو دیده بودم و شوهرم بهش گفته بود پس میتونیم همو ببینیم اونم گفته بود آره 

من حماقت کردم و همون لحظه گفتم یعنی تو با هیشکی حرف نزدی باشه مشخص میشه .اونم گفت نه ولی ترسید وبعد چند دقیقه به اون خانم گفت من ناراحتم تا حالا با هیشکی اینجوری حرف نزدم و خانمم بفهمه ناراحت میشه بعد این فقط کاری باشه و ب اون گفت عکس پروفایلتو عوض کن تا شک نکنه و ناراحت نشه 

خدایا توبه🤐

میام سایت از زندگی ناامید میشم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش عادی برخورد کردم وشوهرم اومد و دیدم پاک کرده همه چی رو ولی از شدت عصبانیت راجب لغزش و حد وحدود حرف زدم اونم فهمید وشک کرد و اسکرین شات ها رو دید 

الان خیلی ناراحته و میگه من خودم تموم کردم ظهری و گفتم کاری باشه ولی من حس میکنم من تهدید کردم متوجه شد چون چند روز قبلش گفته بودم زیاد حاشیه نرو و رسمی حرف بزن 

به نظرم یه جوری بهش بگو که انگار اون زن رو خودت فرستادی برای امتحانش و اون خودش بهت گفته 😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعدش عادی برخورد کردم وشوهرم اومد و دیدم پاک کرده همه چی رو ولی از شدت عصبانیت راجب لغزش و حد وحدود ...

فهمیده تو دیدی خیلی تابلو بود،اگه سوتی نمیدادی احتمالا میرسید به اونجا که همه مردای متاهل میگن از رابطه باخانمم راضی نیستم و نمیدونم نیازمو نمیتومه برطرف کنه و.....

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙