2777
2789

بخاطر میگرن رفتم دکتر بهم قزص داد نزدیک به دوسال مصرف میکردم 

قطعش کردم الان دو هفته ای هست که عین جنازه افتادم رو تختم نه میتونم درست غذا بخورم نه میتونم برم حموم با خیال راحت نه میتونم پاشم اتاقمو مرتب کنم از همه مهم تر کنکوری هستم نمیتونم درس بخونم باید تا یه ماه تحمل کنم عوارضش کمتر بشه 😭

واقعا وقنی میبینم اینجوری شدم دلم میخواد خودمو بکشم 😭😭😭😭 برام دعا کنید 🙏😭

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

بدنت بهش عادت کرده.نباید یکدفعه قطع میکردی

کم کم مصرفت رو کم میکردی

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنت بهش عادت کرده.نباید یکدفعه قطع میکردی کم کم مصرفت رو کم میکردی

کم کم کردم ولی چون بلند مدت مصرف داشتم بازم عوارض گلوگیرم شد 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
چرا بوتاکس نمیکنی عزیزم

چی هست؟ 😭

تو اینستا چنتا پیج دیدم دمنوش درمانی کردن خیلی ها نتیجه گرفتن میخوام پولامو جمع کنم اونو بخرم شاید فرجی شد 😭😭😭😭

چی هست؟ 😭 تو اینستا چنتا پیج دیدم دمنوش درمانی کردن خیلی ها نتیجه گرفتن میخوام پولامو جمع کنم اونو ...

همینطوری دمنوش نخر

برو پیش متخصص طب سنتی

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
چی هست؟ 😭 تو اینستا چنتا پیج دیدم دمنوش درمانی کردن خیلی ها نتیجه گرفتن میخوام پولامو جمع کنم اونو ...

فکر نمی‌کنم دمنوش جواب بده و اینکه ممکنه توشون مخدر باشه در نتیجه اصلا قابل اعتماد نیست

بوتاکس رو پزشک تزریق میکنه با یه پزشک متخصص مشورت کن ببین نظرش چیه 

توی نت سرچ کن درمان میگرن با بوتاکس