2777
2789

اسباب کشی داریم ونصفشوبردیم وکم کم جمع کردیم بامامانم ودوسدارم خودم ببندم وبچینم وچون باردارم خواهرشوهرام دوسه بارگفتن بیایم کمکت والان زنگ زدیکیشون ج ندادم زنگش میزنم باز.

ماشین باربریم دارن فکنم میخوادبگه براماشین..اماچون مسیرنزدیکه وشوهرم خوردخوردماشین کرایه میکنه میگه نگیریم ماشینشون رو...

بنظرتون چی بهشون بگم وچیکارکنم؟؟؟

خوبه ک بفکرتن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ممنون مزاحمتون نمیشم خودمون خورده خورده جم میکنیم اینجوری بهتره به دلم میشینه

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

خیلی محترمانه و راحت بهشون بگو ممنونم ازینکه بفکر ما هستین و‌قصد کمک دارین ولی خودمون جم و جور میکنیم مادرمم اومدن کمک نیازی نیست دیگه شما ب زحمت نندارین خودتون رو،انشاللع نیاز شد بهتون خبرمیدم 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
چون بایدخودم کم کم بچینم وبامامانم وخواهربرادرم راحتم وبهشون میگم چیوکجابزارن

به نظر من به اونا هم میتونی بگی چی رو کجا بزاری و مشکلی نیست اما اینکه به فکرتن و میخوان کمکت کنن خیلی خوبه یعنی دوستت دارن اگر دوست نداری پیش تو باشن اگر فکر میکنی یه کاری هست که اونا بتونن انجام بدن و تو هم نباشی مثل تمیز کردن خونه جدید یا هرچیز دیگه ای بگو انجام بدن اما اگر راحت نیستی بهشون بگو با مامانم و خواهرم داریم کم کم  کارا رو انجام میدیم که خسته نشیم هروقت خسته شدیم بهتون میگیم فعلا کمک لازم نداریم مرسی و تشکر که لطف دارین و به یادم هستین 

2790
2778
2791
2779
2792