2777
2789
عنوان

حسرت، پشیمانی...

275 بازدید | 18 پست

کاش یه پدر و مادر معمولی داشتم مث بقیه ی بچها درسمو میخوندم یه کاری ای میشدم یه چیزی یاد میگرفتم و بعد به موقع اش متأهل میشدم و میرفتم سرکار ک دستم تو جیب خودم باشه ن تو جیب شوهر ک کمک خرج شوهرم باشم تو این گرونی ...

ن مث الانم بی پدر و مادر بودم با سن کمم شوهرم دادن و با اون عقل ناقصم سه تا بچه اوردم ک الان تو خرجشون موندم بیرحمانه فرستادنم خونه ی شوهر به درد نخور نه چیزی بلده نه حرفه ای داره نه خونه داره بخدا خسته شدم ن میتونم بزارمشون خونه برم سرکار ن کار تو خونه هست ک مشغول بشم و خرج دربیارم و نه میتونم خودمو بکشم راحت شم بچهام مث خودم میمونن و عذاب میکشن😭😭😭 

بخدا ۲۱سال بیشتر ندارم و دلم سیره از زندگی😭😭

بخدا خیلی خیلی خیلی بچم زوده واسه اینهمه غم خسته شدم ن بچگی کردم نه مث بقیه ی بچها نازمو کشیدن نه تونستم درس بخونم نزاشتنم علاقه ی شدیدی به زبان داشتم از بچگی فیلمای خارجی میدیدم و زبانم خوب بود نخونده ۲۰میوردم😭😭دوس داشتم معلم زبان بشم نزاشتنم بعد ازدواج نتونستم درس بخونم الانم ۳ تا بچه دارم بخدا بچه بودم از جلوگیری حالیم نبود نمیدونستم سرسری گرفتم و الان شدیدن پشیمونم😭😭😫😫گرچه فایده نداره دلم میخواد خودمو تموم کنم دیگه نمیکشم ............

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

لطفا حرف خوب بزنید انرژی بگیرم خودم افسرده و خستم نمک نپاشین به زخمم خودم داغونم به فکر خودکشی ام لطفا مراعات کنید

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم ۱۲سال پیش مرد مادرم هم یکسال بعدش ترکمون کرد موندیم از این خونه به اون خونه سربار بودیم شوهرمون دادن به ادمای بدرد نخور و داریم عذاب میکشیم

عزیز دلم یه مادر به خاطر بچه هاشم باشه اینطوری حرف از جا زدن نمیزنه بچه هاتو بزرگ کن کاری کن اونا م ...

خب بخدا با همین حرف تاالان کشیدم  

الهی قربونت برم.حق داری عزیز دلم

خودت رو با فکر کردن به داشته های مثبتت اروم کن خوشکلم.دیگه کاریه که شده.چند سال دیگه بچه هات از اب و گل در اومدن برو سر کار و دنبال اهدافت برو.خدا به همراهت عزیزم

لایک نکن دیگه  
لطفا حرف خوب بزنید انرژی بگیرم خودم افسرده و خستم نمک نپاشین به زخمم خودم داغونم به فکر خودکشی ام لط ...

چرا اینقد ذهنت محدود واقعا مادریی!!!!!!!!!!

منم مامانم مث شماس ولی همه تلاششو میکنه که بچهاش موفق بشن و به موفقیتشون افتخار میکنه

چند سالگی ازدواج کردی؟

۱۵

میتونم بپرسم بچه هات چند سالشونه؟؟؟ اخه خیلی سنت کم بوده که 🥺🥺🥺

اره  دخترم ۵ سال پسرم ۳سال دخترم ۲۱روز

چرا اینقد ذهنت محدود واقعا مادریی!!!!!!!!!! منم مامانم مث شماس ولی همه تلاششو میکنه که بچهاش موفق ب ...

خب مشکل من خرجشونه شوهرم نمیرسه کمکی نداریم منم نمیتونم کار کنم بچهام کوچیکن تنهان

الهی قربونت برم.حق داری عزیز دلم خودت رو با فکر کردن به داشته های مثبتت اروم کن خوشکلم.دیگه کاریه ک ...

فدات عزیزم😍😍

اره  دخترم ۵ سال پسرم ۳سال دخترم ۲۱روز

عزیزم پس احتمالا افسردگی بعد از زایمان گرفتی

این حالت های روحی و این فکر و خیال ها عادیه 😚😚

یکم بگذره درست میشه

فقط این مدت حس هاتو تو خودت نریز 

همشونو رو یه کاغذ بنویس هرچی که به ذهنت میاد بنویس سانسور نکن حتی به زمین و زمان فوش بده

بعد که حالت بهتر شد اون کاغذ رو پارش کن

خیلی ادم رو سبک میکنه 

خوردن 8 لیوان اب در روز هم یادت نره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕