کاش یه پدر و مادر معمولی داشتم مث بقیه ی بچها درسمو میخوندم یه کاری ای میشدم یه چیزی یاد میگرفتم و بعد به موقع اش متأهل میشدم و میرفتم سرکار ک دستم تو جیب خودم باشه ن تو جیب شوهر ک کمک خرج شوهرم باشم تو این گرونی ...
ن مث الانم بی پدر و مادر بودم با سن کمم شوهرم دادن و با اون عقل ناقصم سه تا بچه اوردم ک الان تو خرجشون موندم بیرحمانه فرستادنم خونه ی شوهر به درد نخور نه چیزی بلده نه حرفه ای داره نه خونه داره بخدا خسته شدم ن میتونم بزارمشون خونه برم سرکار ن کار تو خونه هست ک مشغول بشم و خرج دربیارم و نه میتونم خودمو بکشم راحت شم بچهام مث خودم میمونن و عذاب میکشن😭😭😭
بخدا ۲۱سال بیشتر ندارم و دلم سیره از زندگی😭😭
بخدا خیلی خیلی خیلی بچم زوده واسه اینهمه غم خسته شدم ن بچگی کردم نه مث بقیه ی بچها نازمو کشیدن نه تونستم درس بخونم نزاشتنم علاقه ی شدیدی به زبان داشتم از بچگی فیلمای خارجی میدیدم و زبانم خوب بود نخونده ۲۰میوردم😭😭دوس داشتم معلم زبان بشم نزاشتنم بعد ازدواج نتونستم درس بخونم الانم ۳ تا بچه دارم بخدا بچه بودم از جلوگیری حالیم نبود نمیدونستم سرسری گرفتم و الان شدیدن پشیمونم😭😭😫😫گرچه فایده نداره دلم میخواد خودمو تموم کنم دیگه نمیکشم ............