2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان استند هفت سین اومده ۲۰۰تومنه وای ک چقد خوشگلن بعضیاشونم از این شیشه های حبابی دارن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

پ شما چکار میکنید برا هفت سین؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
الان استند هفت سین اومده ۲۰۰تومنه وای ک چقد خوشگلن بعضیاشونم از این شیشه های حبابی دارن

میشه عکسشونو ببینم 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
میشه عکسشونو ببینم 

من پارسال منو مامانم ترمه گرفتیم با ظرف های قدیمی خودش . ۷ سین پهن کردیم خیلی قشنگ شد

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من اصلاً با کار دست مخالفم و دوست ندارم 

اگه پول داشته باشم آماده

اگرم نداشته باشم که هیچ

این مدل تنگ های بلند و کوتاه شیشه ای که توش هفت سین میذارن رو امسال خیلی خوشم اومد

فکر نمی کنم خیلی هم گرون بشه

من اصلاً با کار دست مخالفم و دوست ندارم  اگه پول داشته باشم آماده اگرم نداشته باشم که هیچ ...

خوبه ک زجر بکشی بعد زیبا درآد سفرت اینجوری میچسبه😂