2821
2789
عنوان

قورمه سبزی

174 بازدید | 18 پست

بچه ها چرا قورمه سبزی من تلخ میشه من سبزی را زیاد تفت نمیدم خوشم نمیاد فک می کنم از لیمو‌ی چکار کنم دلم میخواد قورمه درست کنم هوس کردم اما بخاطر تلخیش میترسم  

تعداد رای : 12
نظرسنجی
لیمو
11
91%
سبزی
1
8%

شنبیله سبزیت نکنه زیاده؟؟؟

از لیمو هم میشه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شنبلیله اگر زیاد باشه تلخ میشه 

لیمو عمانی هم تلخ می‌کنه 

اول یکم بجوشون لیمو رو تلخیش بره بعد بنداز داخل خورشت (خودم رب انار میریزم خوشمزه تر هست به نظرم )

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

لیمو رو زود نریز بذار یه ساعت آخر قبلش هم لیمو رو سوراخ کن بذار تو آب که تلخیش بره

استارتر این دوستمون درست میگن لیمو رو نهایتا بزار یه ساعت تو خورشت بمونه نه بیشتر چون وقتی زیاد بمونه و له بشه تو خورشت ، خورشت رو تلخ میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز