2821
2789
عنوان

سونوگرافی

62 بازدید | 7 پست

کسی از سونو چیزی میدونه سونو مو بفرستم برام تفسیر کنه 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
بفرستید 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رحم و ساک بارداری نرماله. 

جنین و ضربان قلبش دیده شده ،طبق تاریخ آخرین پریودت ده هفته و چهار روز سنشه. طبق سونو ۹هفته و ۶ روز 

یه هماتوم یا همون لخته خون جزئی اطراف ساک بارداریه ک چیزی نیست و از بین میره .‌

تخمدان راست یه کورپوس لوتئوم داره ک اونم چیز خاصی نیست. 

مایع آزادم نداری ‌ 

رحم و ساک بارداری نرماله.  جنین و ضربان قلبش دیده شده ،طبق سونو ده هفته و چهار روز سنشه.  ...

اینکه مایع ازاد ندارم بده ؟

نه دیگه داشتنش خوب نیست . 

بعد اون کورپوس لوتئوم چیه

2790
2823
2791
2779
2792