2789
عنوان

لکنت ارثیه؟

497 بازدید | 8 پست

من لکنت دارم یعنی داشتم الان خیلی بهترم و تو محیط خونه اصلا لکنت ندارم فقط وقتی عصبی میشم لکنت میگیرم

الان دخترمم یعنی لکنت میگیره؟؟؟

میگن تا دوسال با این بچه ها که تو نزدیکانشون فرد لکنت دار هست باید فقط به زبون مادری حرف زد ما ترک زبانیم و منو شوهرم با دخترم فارسی حرف میزنیم که فارسی رو از ما یادبگیره و ترکی رو از محیط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو زبانه ها دیرتر حرف میزنن و با مکث 

منم پسرخالم‌تو بچگی مشکل داشت ولی خالم وشوهرخالم نداشتن 

خالم دوتا پسرش از ۴تا بچش اینجوری شدن ولی خوب شدن تو بزرگسالی  هنوز بچه دار نشدن خودشون ولی پسر بزرگه بچه داره اون لکنت نداره بچش 

ارثی نیست تو هر جوری با بچت حرف بزنی زبونش همونجور میشه

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
خب من وقتی باهاش حرف میزنم لکنت ندارم که

بخاطر اینکه عصبی و استرسی نشدی، اونم مستعد هست،، ببین من یه ژن بیماری دارم که اگه بیدار بشه بیچاره م خب 

دکتر گف مثه کاغذ بنزینی هستی که کافیه اتیش بش بخوره، شمام هنوز اتیش بتون نخورده، نگران روز نیامده نباش 

دوستی دارم خودش لکنت نداره پدرش لکنت داره برادر و بچه برادر و بچه خودش لکنت دارن،، لطفا اطلاع ندارین ...

بنظر من بیشتر تقلیدیه تا ارثی 

عموی من لکنت داره دوتا بچه هاش لکنت ندارن