2777
2789
عنوان

چی بگم ب شوهرم؟

262 بازدید | 26 پست

سیسمونی خریدیم مامانم همرو خریدن

شوهرم یجا اسباب بازی بود ۵۰۰ شد

از کارت خودش کشید

بعدچند روز گف خودم اینارو خریدم نمیخاد پولشو بگیری

حالا امروز میگ من از مامانت پول میخام

گفتم مگ خودت نگفتی نمیخای بعدشم واس بچت نمیخای چیزی بخری

خیلی ناراحت شدم

چ رفتاری کنم الان؟

پولشو بدم؟

ناراحت نشی چه رویی داره بگو برای غریبه نخریدی برای بچه ات بود عحباااااا

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به روی خودت نیار، همون حرفی که زدی کافی بوده.

شاید الان شوهرت بره برای یه وسیله ده میلیونی بخره مامانت باید پولشو بده؟!

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

اره دیگه پولشو بده هیچی هم نگو دیگه اون تربیت خودشو نشون داده شما کاری نمیتونی بکنی 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

وات د فاز

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

چه رسمیه عزیزم باید جهیزیه کامل باشه بچه یه نفر دیگه است باید سیسمونی هم اونا بخرن واقعا که رسم بدیه

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜