2821
2789
عنوان

افزایش وزن

190 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ممنون میشم جواب بدید... میخواستم بدونم کسی هست اینجا با پودر چاق شده باشه؟یا کسی از پودر چهل گیاه رویال استفاده کرده و نتیجه گرفته و عوارضی نداشته؟؟ اگه تجربه دیگع ای دارید ممنون میشم بگید🥺🤍

به نظر من اصلا دارویی استفاده نکن چون عوارض دارن جز مولتی ویتامین

برنامه کرفس نصب کن کالری روزانه ات حساب کن همونقدربخور

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین چاقی و لاغری فقط با رژیم غذایی و کالری شماری تمام این روش ها دروغه و کلی هم ضرر داره واست... 

نکته ی بعدی اینک بهتره قبل از شروع رژیم با پزشک صحبت کنی چون هرکسی با هر شرایطی نباید رژیم بگیره و اینک خیلی طبق یک برنامه ی اصولی و سالم پیش برو 

جو گیری ممنوع ک به خودت صدمه میزنی❤️🙏

اگر میخوای دستی دستی خودتو نابودکنی پودررویال بخور،،قرص جینسیگ بخور و قرص فرشته بخور.... هرکدومو بخو ...

میدونم ولی اخه یکی از فاکلامون خورد پودر چهل گیاهو بعد هم خیلی پف کرده و چاق شده هم اینکه مشکلات گوارشی و سردردایی که داشته خوب شده واسه همین دودل شدم🥺

میدونم ولی اخه یکی از فاکلامون خورد پودر چهل گیاهو بعد هم خیلی پف کرده و چاق شده هم اینکه مشکلات گوا ...

ننخخخوررییی خخترررررر بدبخت میشی 

والا هممشش عوارض داره ... من امتحان کردمممم بعدبرگتم و مشکلاتی داشتماا

چاقی همه ی مرض های دنیا رو داره این خانوم میخاد بدون عوارض چاق بشه....... مسخره# بازی بسه

شما لطفا از چیزی که توش اطلاع و تحقیق نکردی نظر نده!من چاق شدن نمیخوام من محدوده ی سالم بدنمو میخوام و کمبود وزن دارم درکنارش حتما ورزش هم میکنم!!!چاقی یعنی بی ام ای بالای سی...من الان بی ام ایم هفده و نیمه و هنوز تو محدوده نرمال دوست عزیز!!

عوارضش کی نشون میده؟چی مصرف کردی شما؟

من پودر رویال....قرص فرشته هم دوستام

عوارضش اینه باادد میکنی پف میشی پوستت کشیده میشه و بعد برمیگرده...انگاربادت خالی شده

دوم مشکلات تخمکی..تخمکام از داخل بدن دردگرفتن دکترگف نباید بخوری......

گاهی باعث میشه اگر زیاددد بخوری نازا بشی..یا نارسایی کلیه...

عزیزم منم مث تو لاغرم همش بفکر اضافه وزن بودم هرچی دکتر تغذیه رفتم باید ماه بعد دوباره پیش دکتر میرفتم ولی وضع مالی خوبی نداشتیم نمیتونستم برم اخرش یه مجبور شدم ی پودر از عطاری گرفتم ب عرض 7روز چاقم کرد یعنی روز بروز تغییر احساس میکردم بیشتر صورت چاق میکنه ولی استفاده نکنی انگار لاغر میشی

عزیزم منم مث تو لاغرم همش بفکر اضافه وزن بودم هرچی دکتر تغذیه رفتم باید ماه بعد دوباره پیش دکتر میرف ...

پودرای گیاهی کورتون و دگزا دارن من اطلاعاتم کامله... لطفا استفاده نکنید ضررش خیلی زیاده پول دکتر از این پودرای چرت هم ارزشش بیشتره هم ارزون تره

من پودر رویال....قرص فرشته هم دوستام عوارضش اینه باادد میکنی پف میشی پوستت کشیده میشه و بعد برمیگرد ...

پودر چهل گیاه رویال خوردی؟یکی از فامیلامون از اذر ماه خورد تا الان بدنش خیلی پر و خوب شده ولی خب از صورتش مشخصه که پف داره اما یه سری مشکلات روده و سردرد و اینا داشت این پودره رو خورد برطرف شد فعلا براش عوارضی نداشته☹️برا شما کی نشون داد؟