2777
2789
عنوان

حالم بده................کمک

480 بازدید | 14 پست
نمیدونم چرا یهویی یه دلشوره عجیبی به دلم افتاده چیکارکنم خوب بشم اهنماییم کنیداگه ممکنه یه صلواتم برا رفع اون جیزی که باعث شدع دلشوره بیاد سراغم بفرستیدممنون
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ه دفعه ای شد مثل یه ترس
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
نمیدونم
چیزی هم هست بخورم ؟
امی دلیل خاصی داری ؟
عرق بهارنارنج هم آرامش بخشه
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
سلام ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

إن شاء الله که چیز خاصی نیست و دلشوره تون به زودی برطرف میشه ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

❤ امام علی (ع): بالاترین صداقت، وفای به پیمانهاست . . . ❤
جهت رفع ترس و هراس از امام محمد باقر(ع) روایت داریم که می‌فرمایند:

چون تو از چیزی ترس و هراس داشتی 100 آیة از هر جای قرآن خواستی بخوان و بعد 3 مرتبه بگو :

" اللَّهُمَّ اکْشِفْ عَنِّی الْبَلَاءَ "

❤ امام علی (ع): بالاترین صداقت، وفای به پیمانهاست . . . ❤