2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جواب ندین اینجور شماره هارو ممکنه هکر باشه 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

هکره جواب ندید اصلا

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺

منم ظهری زنگ زدن بهم جواب ندادم 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

منم چند مدت پیش از آفریقا به شمارم زنگ زدن تا جواب دادم قطع کرد😂😂😂کدش مال افریقا بود اینو نمیدونم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

۳۳ تا ازش بلاک کردم هکره جواب میدی شارژتو میکشه یا تک میزنه تومیزنی شارژتو ثانیه ایی میکشه 

از خارج کشوره برای همین اینطوره

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏
بمنم زنگ‌میزنن هروز🤣🤣🤣 فقطم بمن از همه کشورا زنگ زدن نمیدونم چرا هیچیم‌نمیگن قط میکنن🤣🤣

دقیقا برا منم همین بود چند وقت پیش از آفریقا از مصر و چند جای دیگه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤