2777
2789
عنوان

هوو🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 37 پست
گلم خدا کمکت کنه حتما خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی . شوهرت بهت سر میزنه؟ لطفا به خودت برس و با غم ...

نه اصلا بهمون سر نمیزنه 

رابطم با هووم هم خوبه ولی اون نه

دیگه عادت کردم به هوو داری 

نه اصلا بهمون سر نمیزنه  رابطم با هووم هم خوبه ولی اون نه دیگه عادت کردم به هوو داری

موندم کسایی مثل شوهرت چه جوابی دارن تو اون دنیا به خدا بِدَن؟ یعنی اصلا براشون مهم نیست که زندگی یه نفرو خراب کردن؟ عزیزدلم مطمئن باش شما که به خاطر دخترت و آبروت موندی، آخرت خیلی زیبایی خواهی داشت ولی ای کاش میتونستی از لحاظ مالی خودتو مستقل کنی و ازش جدا میشدی و یه زندگی جدید با دخترت شروع میکردی .

اینجوری دیگه چشم انتظار اومدن شوهر نامردت هم نبودی.

عزیزم ببخشید کنجکاوی میکنم یعنی شوهرت اصلا دلش برای بچش هم تنگ نمیشه و نمیاد؟ 

اون هووت هم تو ظلمی که شوهرت کرده شریکه شک نکن تقاص پس میدن .

عمه ی شوهرم  ۴۰ سالی میشه که زن دوم شده ،زن اول فک کنم ۵ تا بچه داره .شوهره دیگه زن اول رو به کل وِل کرده و برای زن دوم خونه و امکانات خیلی خوبی فراهم کرده.همیشه حرص میخوردم چرا زن دوم اینقدر باید زندگی خوبی داشته باشه؟! یه روز عمه داشت با مادرشوهرم صحبت می‌کرد یهو بغضش ترکید و اونجا فهمیدم که شوهرش با ۷۰ سال سن، هنوزم ه ر زهگی میکنه و زن صیغه ای داره و عمه خانوم اصلا زندگی خوبی نداره شمام مطمئن باش یه روز تقاص میدن.

ببخشید طولانی شد ولی خیلی سوال تو ذهنم هست که بپرسم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندم کسایی مثل شوهرت چه جوابی دارن تو اون دنیا به خدا بِدَن؟ یعنی اصلا براشون مهم نیست که زندگی یه ...

راحت باش عزیزم ❤️ 

دلش که برای بچش تنگ میشه ولی هفته ای یبار فقط عصر ها میاد

راحت باش عزیزم ❤️  دلش که برای بچش تنگ میشه ولی هفته ای یبار فقط عصر ها میاد

گلم برات آرزوی شادی و آرامش میکنم .سال جدید رو هم تبریک میگم انشاءالله اتفاقای خوبی تو این سال برات بیوفته.