2777
2789
عنوان

یه نفر ........

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
شرایط خونم اروم نیس  نمیتونم فراموش کنم باهامون چی کار کرد

بسپر به بالایی و صدقه بده راستی سرکه و اسفند خیس کن و روش آیت الکرسی و چهار قل بخون کل خونه و اتاقا و گوشه هارو  از این اسفند و سرکه بپاش  یعنی یه روزه شر میخوابه... مامانم همیشه این کارو میکنه .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خانواده ی ماهم یک نفر زندگیمونو خراب کرد دوتا فامیلو ب خاطر پول ب جون هم انداخت هنوز بعد پنج س ...

برا ما فامیل نیس 

یه حرومزادست 

برا کار مارو کشوند یه شهر غریب بعد دبه کرد موندیم آواره بدون کار و خونه و درامد کم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
بهترین چیزهارو برای بقیه بخواه تا خدا هم بهترین چیزهارو بهت بده آرزوی بد جواب خوبی نداره بجای نفری ...

احه با ما کاری کرد که نمیتونم اروم بگیرم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
بسپر به بالایی و صدقه بده راستی سرکه و اسفند خیس کن و روش آیت الکرسی و چهار قل بخون کل خونه و اتاقا ...

مچکرم عزیزم

احه با ما کاری کرد که نمیتونم اروم بگیرم

خدا میبینه 

تو بگذر بسپارش به خدا 

خدا جواب دل های مهربونو زودتر و قشنگ تر میده

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671