2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من از کمردرد داشتم جون‌میدادم ک فهمیدم باردارم و همچنین دردسینه ولی نموند برام

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
خانماااا😶من ۴ روزه عقب انداختم نه علائم پری دارم نه علائم بارداری فقط ترشح دهانه رحم دارم  با ...

خواهش میکنم عزیزم 

خب یکی دیگه بزن خیال خودت رو راحت کن

من الان تو چهار هفته ام ترشحم زیاده گاهی احساس خیسی میکنم فکر میکنم دارمدپریود میشم ولی وقتی نگاه می ...

منم همینطور قشنگ خیس میشم و ترشحم سفید آبکی بود اما امشب حین نزدیکی ترشح سفید سفت و دون دون داشتم،🙈🙈🙈نمی‌دونم عفونته یا باردارم 

عصبی شدم به خدا

من از کمردرد داشتم جون‌میدادم ک فهمیدم باردارم و همچنین دردسینه ولی نموند برام

بمیرم 🥺🥺🥺منم یه سقط داشتم حالا همه اونایی که با من باردار بودن بچشون تو بغلشونه 

ولی من دیگه حتی باردارم نشدم در صورتی که سری قبل همون ماه اول اقدام باردار شدم 

جاشم پر نشد برام 🥲🥲🥲اینم شانس منه

بمیرم 🥺🥺🥺منم یه سقط داشتم حالا همه اونایی که با من باردار بودن بچشون تو بغلشونه  ولی من دیگ ...

منم یه بار ناخواسته باردار شدم اولش شکه شدم کم کم عاشقش شدم تو ۱۶هفته فهمیدم مشکل داره مجبور شدم سقطش کنم

الان خواهرشوهرم دوباره بارداره ولی من...

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
منم یه بار ناخواسته باردار شدم اولش شکه شدم کم کم عاشقش شدم تو ۱۶هفته فهمیدم مشکل داره مجبور شدم سقط ...

بمیرم برات انشالله به زووودی جاش تو دلت پر میشه