آلبادخت مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3314 عنوان قدرت زن 244 بازدید | 10 پست تا وقتی که زن ضعف نشون میده مرد قدرتمنده!قدرت زن هوششه و مرد زور بازوش..تعادل وقتی حفظ میشه که زن تایم ازادشو به تقویت توانایی های ذاتیش بپردازه!.این نظر منه سپاسگذارم که بجای حمله ور شدن نظر محترم خودتون رو بیان میکنید🙏🏻🌺 بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉 ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم.. 1400/12/02 | 01:47 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخود_ته_دیزه عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 9055 زن باید پشت داشته باشه وگرنه نمیشه 🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
shirin۱۱ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 15011 بنظرم آدمیزاد باید توی هر رشته ای یکم بلد باشه باید بتونه هم کلامی هم جسمی از خودش مراقبت کنه تا اسیب نبینه نمیشه بگیم کدوم بهاره کدوم بدتر
آلبادخت مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3314 دقیقا🌱 موافقم 🌺 بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉 ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
آلبادخت مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3314 زن باید پشت داشته باشه وگرنه نمیشه بنظر من همون پشتوانه رو هم باید با زرنگی ایجاد کنه.. بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉 ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
آلبادخت مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3314 کلا نگرفتم حرفت چیه اینکه قدرت زن قابل ارتقاست و اگه براش وقت بذاره میتونه تموم خواسته های منطقیشو عملی کنه.. بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉 ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
آلبادخت مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3314 بنظرم آدمیزاد باید توی هر رشته ای یکم بلد باشه باید بتونه هم کلامی هم جسمی از خودش مراقبت کنه تا اسی ... درسته من کلی بررسی کردم بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉 ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
آلبادخت مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3314 مگه حال واریم نصف شبی حمله کنیم 😪 بفرمایید الان صبحه اگه نقطه نظری دارین بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉 ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..