2777
2789
عنوان

حق با منه یا

103 بازدید | 10 پست

منو نامزدم تو هفته چند بار همدیگرو میبینیم این به کنار حالا سوای اینا خب چت و تلفن اینا جای خودش ولی اصلا یجور رفتار میکنه میخوام گریه کنم صبح تا زنگ نزنم زنگ نمیزنه و شاید در حد یه پیام باشه و اینکه شبا با دوستاش میره و بیرون دیر وقت میاد بهم پیام میده و دیر جواب مبده یا اصلا جواب نمیده بنظرتون چیکار کنم دلم میگیره از این رفتاراش

این کاربری متعلق به دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق بازی بده حتما باهاش صحبت کن بزاره کنار این رفتارو اگر نشد از مشاوره کمک بگیر

جواب نمیده یا دیر جواب میده توام مثل خودش رفتار کن

زیاد پیگیرش نباش بزار اون پیگیر تو باشه

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
رفیق بازی بده حتما باهاش صحبت کن بزاره کنار این رفتارو اگر نشد از مشاوره کمک بگیر جواب نمیده یا دیر ...

مثلا قبلنا میگفت کی میبینمت الان میگم کی میبینم همو میگه چطور

مثلا قبلنا میگفت کی میبینمت الان میگم کی میبینم همو میگه چطور

پیگیرش نباش الان تو دوره نامزدی اینجوری رفتار میکنه بعدا میخواد چی بشه!

پیگیر نباش توام مثل خودش بی تفاوت باش بزار حساب کار دستش بیاد

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
پیگیرش نباش الان تو دوره نامزدی اینجوری رفتار میکنه بعدا میخواد چی بشه! پیگیر نباش توام مثل خودش بی ...

مردا همینن پیگیر نباشم میگه کسی رو پیدا کردی پیگیر باشی میگه دورت خلوته 😪

مردا همینن پیگیر نباشم میگه کسی رو پیدا کردی پیگیر باشی میگه دورت خلوته 😪

پیگیر نباشی بهتره مطمئن باش

همیشه برای خودت ارزش قائل باش