2777
2789
عنوان

ناراحتم خیلی

108 بازدید | 17 پست

۲۷ سالمه هر روز متلک میشنوم از پدرم که مجردی

در صورتی جایی با دوستام نمیزاره برم و نه میزاره تیپ خوب بزنیم

فقط هر روز متلک های بدش رو میشنوم که ازدواج نکردی

میشه دعا کنین که خدا خودش زندگیم رو سر و سامون بده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خاستگار خوب نیست ی موردایی هست ک اگه بخای با اونا ازدولج کنی وضعیتت ۱۰۰برابر بدتر از خونه بابا ...

بله حق با شماست در این حالت بهتره پدر و مادر هم درک بالایی داشته باشند و باعث ناراحتی بیشتر نشند 

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
مرسی عزیزم پدر من ذره ای محبت نداره از سسسسنگه

عزیزم... مطمئنم ی روزی خدا جواب تموم صبر کردنات رو میده‌‌. سعی کن تحت هیچ شرایطی با پدرت دهن ب دهن نشی ک خدایی نکرده ب بی احترامی بکشه، مطمئن باش اگر رعایت کنی جوابشو میبینی... من بهت قول میدم

وقتی خاستگار خوب نیست ی موردایی هست ک اگه بخای با اونا ازدولج کنی وضعیتت ۱۰۰برابر بدتر از خونه بابا ...

شما هم چون تو خونه آرامش نداری، بی‌گدار ب آب نزن... از چاله ب چاله‌ی دیگه میوفتی... آرامش نداشتن تو خونه دلیل خوبی برای ازدواج کردن نیست..

عزیزم سعی کن ب پدر بی احترامی نکنی، اصلا و ابدا... صبر کن صبر.. جوابشو میبینی، طوری ک خودت باورت نمیشه

عزیزم... مطمئنم ی روزی خدا جواب تموم صبر کردنات رو میده‌‌. سعی کن تحت هیچ شرایطی با پدرت دهن ب دهن ن ...

هه کار ما دیگه از این حرفا گذشته مستقیم و غیرمستقیم میگه دوست نداشتم ب دنیا میومدی

ببخشید مگه دست من بوده 

کاش هر کسی صلاحیت بچه دار شدن نداشته باشه

من از اووول زندگیم این حس بهم القا شده هررر لحظه هررررر لحظه ک تورو نمیخواستیم

شما هم چون تو خونه آرامش نداری، بی‌گدار ب آب نزن... از چاله ب چاله‌ی دیگه میوفتی... آرامش نداشتن تو ...

نمیدونید ک من با چ مصیبتی خاستگار رد میکنم خاستگاره اصصصلن وضعیت خوبی نداره ولی بعضی وقتا دیگه وسوسه میشم جواب بدم بگم جهنم دربیام از این خونه نفرین شده ک هر روزش عذابه

ولی باز جلو خودمو میگیرم 

هه کار ما دیگه از این حرفا گذشته مستقیم و غیرمستقیم میگه دوست نداشتم ب دنیا میومدی ببخشید مگه دست م ...

😔😔😔

از خدا میخام به قلبت آرامش بده.. صبر کن... بازم میگم جلوی خودتو بگیر شما دهن ب دهن نشو.. بخدا ی مدت رعایت کنی میفهمی چ درای بسته‌ای دارن ب روت باز میشن... بذار پدرت هرچی میخواد بگه