سلام من دارم از بدن درد سردرد و بی حالی می میرم منتظرم شوهرم بیاد ببرم بیمارستان بنظرتون امیکرونه؟ چون شوهرم چند روز پیش حالش بد بود الان خوب شده باز من گرفتم علایمم گرفتگی صدا سردرد بدن درد شدید مورمور بدن لرز وااای خیلی بده دردش چیکارکنم بنظرتون
اره.امیکرونه.اول شوهرم.بعد من و حالا بچه شش ماه ام گرفته.
اعصابم خرده....از این دنیا که رحم ب بچها هم حتی نمیشه.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چیکارکنم من از شوهرم گرفتم اون بدنش قویه زود خدب شد حالا من گرفتم شدید چیکارکنم زود خوب شم دخترمم نگ ...
عزیزم نگران نباش دوره اش باید بگذره خودت قرنطینه کن چند روز ماسک بزن ، سوپ و مایعات و شلغم و از قبیل چیزا بخور ، ابجوش عسل ابلیمو و دارو بگیر و سرم بزن انشاله ک زود زود خوبشی و دخترت نگیره
اره.شوهرم رفت.تست داد گفتن فقط استراحت.منم نرفتم دیگه خودم اموکسی گرفتم ودیفن و استامینفن
بچمو بردیم دکتر دارو داد.فعلن تب داره.سرفه میکنه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.