2777
2789
عنوان

بدن درد

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 31 پست
چیکارکنم من از شوهرم گرفتم اون بدنش قویه زود خدب شد حالا من گرفتم شدید چیکارکنم زود خوب شم دخترمم نگ ...

واکسن زده باشید زود خوب میشید

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره.امیکرونه.اول شوهرم.بعد من و حالا بچه شش ماه ام گرفته.

اعصابم خرده....از این دنیا که رحم ب بچها هم حتی نمیشه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

[QUOTE=227424645]شاید باشه برو حتما تست بده مطمین شو دارو بگیر حالت وخیم نباشه توخونه استراحت کن نگران نباش بچه ها ای ...[/QUOTEاره برم سرم و امپولی چیزی بزنم خیلی خرابه حالم 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
چیکارکنم من از شوهرم گرفتم اون بدنش قویه زود خدب شد حالا من گرفتم شدید چیکارکنم زود خوب شم دخترمم نگ ...

عزیزم نگران نباش دوره اش باید بگذره خودت قرنطینه کن چند روز ماسک بزن ، سوپ و مایعات و شلغم و از قبیل چیزا بخور ، ابجوش عسل ابلیمو و دارو بگیر و سرم بزن انشاله ک زود زود خوبشی و دخترت نگیره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره.امیکرونه.اول شوهرم.بعد من و حالا بچه شش ماه ام گرفته. اعصابم خرده....از این دنیا که رحم ب بچها ...

خب چیکار کردین رفتین دکتر؟؟ 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
خب چیکار کردین رفتین دکتر؟؟ 

اره.شوهرم رفت.تست داد گفتن فقط استراحت.منم نرفتم دیگه خودم اموکسی گرفتم ودیفن و استامینفن

بچمو بردیم دکتر دارو داد.فعلن تب داره.سرفه میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
[QUOTE=227424645]شاید باشه برو حتما تست بده مطمین شو دارو بگیر حالت وخیم نباشه توخونه استراحت کن نگر ...

حتما بهترمیشی 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

واکسن زده باشید زود خوب میشید

اصلا ربط ب واکسن نداره 

من برکت زدم همسرم سینوفارم

خانوادمم چیزای دیگ

همگی با فاصله۴۰روز،دوبار گرفتیم بشدت سنگین بچه هامم کلا واکسن نزدن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ن بابا الکیه شوهرم یک دوز زده بود زود خوب شد من دو دوز زدم دارم می میرم

فکرمیکنی سیستم ایمنی شوهرت قوی تربوده، واکسن نزنی بستری میشی حتما

اصلا ربط ب واکسن نداره  من برکت زدم همسرم سینوفارم خانوادمم چیزای دیگ همگی با فاصله۴۰روز،دوب ...

این عقیده شماست ماخانوادگی کادر درمانیم چرانگرفتیم تازه همسرم بخش کروناست خیلی رعایت میکنه واکسن باعث میشه بستری نشید یاحالتون بدترنشه درکنارواکسن ماسک ودورهمی وجای شلوغ،رستوران سربسته همش هست