2777
2789

من اولا پوستم خیلی جوش داشت همش باکرم میپوشوندم اعتماد بنفس نداشتم بدون کرم.ولی الان خداروشکر دیگه کرم نمیزنم بجاش ب پوستم میرسم ماسک اینامیزارم پوستم خیلی خوب شده نیاز ب کرم ندارم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم پودر فقط silver محشره محشر. شیشع ایش ۱۷۰و تیوپیش ۲۸۰.یبار استفاده کنی متوجه میشی چی میگم 😍

چه شماره ای میزنید؟

من میخوام پوشش دهی قوی داشته باشه و سبک و مخملی

میخوام لورال بخرم که دخترداییم هم گرفته ۳۸۰

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

چه ماسکهایی گلم

عزیزم هم ماسک خونگی میزارم هم آمادشو خریدم

ی محصولی هس سه کارس اسمش گارنیره هم لایه برداره هم شوینده هم ماسک.اخرهفته ها بااین صورتمو میشورم.یدونم ماسک ویتامین cهیدرودرم ک خیلی خوبه.آب زیاد میخورم.ضدافتاب میزنم حتی توخونه.باشوینده مخصوص پوستم صورتمومیشورم بااب سرد صورتمومیشورم همیشه.رو بالشتیمو هفته ای ی بار میشورم.سفیده تخم مرغ هم میزنم میزارم صورتم یا آب سیب زمینیو میگیرم باپنبه میزنم و....

چه شماره ای میزنید؟ من میخوام پوشش دهی قوی داشته باشه و سبک و مخملی میخوام لورال بخرم که دخترداییم ...

من پنج تا مارک دارم. شماره هاشم بستگی به پوسته ادم داره. این SIOREیه پوشش دهی داره که نگم براتون 😍 اولش بخاطر قیمتش نمیخریدم فکر میکردم جنس اشغالیه ولی فروشنده گفت ببر راضی نبودی پسش بیار مناسب بودن دلیل بر بد بودن نیست. 

بدون پرایمر هم قشنگ پوستو یک دست نشون میده صااااف 

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹
عزیزم هم ماسک خونگی میزارم هم آمادشو خریدم ی محصولی هس سه کارس اسمش گارنیره هم لایه برداره هم شویند ...

یه چیزم من بهتون یاد بدم اینقد که شما لطف کردین یاد دادین 😍 روغن کلم برگ بزن خاصیت پاکسازی و ضد چروک و همچنین پر کردن صورتو داره عالیه عالیه

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹